سپیده۲۹ مدیر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1226 عنوان سیر | مشاهده متن کامل بحث + 10995 بازدید | 126 پست سلام بچه ها کمکم کنید.. گفتن واسه رفع عفونت سیر خوبه بزاری تو واژن. من گذاشتم یه ربع پیش حالا درنمیاد. چیکار کنممم؟ اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو خدایا شکرت 1396/08/29 | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیااایش عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 626 با سوزن از وسط سیر رد کردم بعد با نخ روی سیر چند تا گره زدم از زاویه های مختلف تا نخ سیر را پاره نکن ... عزیزم چقدر باید بمونه سیر و اینکه سه شب کافیه خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
راد434 عضویت: 1395/12/30 تعداد پست: 6797 وااااای رفتم دستشویی زور زدم افتاد.. مردم و زنده شدم. مرسی نفهمیدی دختر بود یا پسر؟خوش خبر باشیاول ربیع الاول شادمون کردیتوکه بلد شدی باز ازین کارا بکن بیا بوگو بخندیم
سپیده۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1226 خدا را شکر دیگه این کار را نکن دختر اگه انجام دادی با نخ محکم ببند که نره گیر کنه اخه من قبلا هم این کار رو کرده بودم راحت دراومده بود. منم رو این حساب دوباره انجام دادم... دیگه تجربه شد..شاید امروز واژنم خشکه.. اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو خدایا شکرت
maryam91 عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 1350 خداروشکر عزیزم اومد بیرون..داشتم سرچ میکردم ی راهی برات پیدا کنم راحت بیاد بیرونخداروشکر
همه_هستی_من_رومینا عضویت: 1393/02/29 تعداد پست: 7059 از راه حل شما استفاده کردم. مرسی عزیزم. یه نفر جای شوخی و مسخره بازی به داد ما رسید! خداروشکر عزیزم واقعا خوشحال شدم چون منم تو شرایطت بودم میدونم چه حس وحشتناکیه محتاجم به دعا
راد434 عضویت: 1395/12/30 تعداد پست: 6797 از راه حل شما استفاده کردم. مرسی عزیزم. یه نفر جای شوخی و مسخره بازی به داد ما رسید! خودتو جاودانه کردی با ی حبه سیر تو نی نی سایت
سپیده۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1226 نفهمیدی دختر بود یا پسر؟ خوش خبر باشی اول ربیع الاول شادمون کردی توکه بلد شدی باز ازین کارا ... امیدوارم سرت بیاد که اینجوری مسخره نکنی. لوس بی مزه اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو خدایا شکرت
hiira عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 353 والله این و اطلاع ندارم ولی بهتره این کار را نکنید اخه منم خ عفونت دارم هر دفه معاینه میشم میگن ایو دیت خیلی عالیه فقط عفونتت زیاده باقرص اینام رفع نشد
narenjbanoo عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 895 از راه حل شما استفاده کردم. مرسی عزیزم. یه نفر جای شوخی و مسخره بازی به داد ما رسید! 😁😁😁😁😁خداروشكر درومد مطابق فهم خود زندگي كن نه مطابق سليقه اين و آن ...
maman_topol عضویت: 1392/05/23 تعداد پست: 4734 خیر ببینی دیگه سیر نذار دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
گیلاسی_خانم عضویت: 1392/05/02 تعداد پست: 10662 عزیزم چقدر باید بمونه سیر و اینکه سه شب کافیه من به نسبت عفونتی که داشتم سه شب گذاشتم روز اخر که خارج شد دیدم دیگه ترشح ندارم بعد رفتم دکتر و بعد دکتر هم سه روز تو محلول سرکه و اب نشستم و کلا از ریشه از بین رفت لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
سپیده۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1226 خداروشکر عزیزم اومد بیرون..داشتم سرچ میکردم ی راهی برات پیدا کنم راحت بیاد بیرون خداروشکر &n ... مرسی عزیزم😘 اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو خدایا شکرت
راد434 عضویت: 1395/12/30 تعداد پست: 6797 امیدوارم سرت بیاد که اینجوری مسخره نکنی. لوس بی مزه وااای شوخی بود ببخشید اگه ناراحت شدیمنم میبخشمت که بهم گفتی لوس وبیمزه
نیااایش عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 626 من به نسبت عفونتی که داشتم سه شب گذاشتم روز اخر که خارج شد دیدم دیگه ترشح ندارم بعد رف ... مرسی گلم😍😍😍 خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
گیلاسی_خانم عضویت: 1392/05/02 تعداد پست: 10662 اخه من قبلا هم این کار رو کرده بودم راحت دراومده بود. منم رو این حساب دوباره انجام دادم... دیگه تجرب ... خدا را شکر که مشکل حل شد لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم