2789
عنوان

طلاق عاطفی

266 بازدید | 27 پست

کسی هست دچار طلاق عاطفی شده باشه ؟ من اقدام هم کردم به طلاق ... ولی چون باردارم و بچه دارم ، دو دلم. مشاور دادگاه هم خیلی کشش میده. میشه با طلاق عاطفی زندگی کرد ؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من همیشه از اوول بوده ماهها بعد بخشیدم دوباره.سرخیانت.الان چندماه.درست لشو نیستن عمرمون رف

داری زندگی میکنی ؟ نمیدونم میتونم بی تفاوت فقط هم خونه باشم یا نه. فقط مادر بچه ها . با اون کاری نداشته باشم

داری زندگی میکنی ؟ نمیدونم میتونم بی تفاوت فقط هم خونه باشم یا نه. فقط مادر بچه ها . با اون کاری ندا ...

داغون شدم.ازتنهایی بی محبتی .مث مجردا.تنها

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
میتونم بپرسم علت چیهبعد نمیگه زنم حامله س؟

زنش ، مامانشه. همه جیک و پوک ما رو ، مادرش بهتر از من میدونه . فقط با اون مشورت میکنه و چون هر دو بی عقلن ، مرتب دردسر و گند بالا میارن. حس میکنم غریبه م. اولویت و جایگاهی انگار ندارم

سخته ادم تو بلاتکلیفیه اگ بچت بزرگ شده قلب داره باهم سعی کنید بسازید و کناربیاین .باردارم باشی طلاق ...

درست شدن اون دیگه محاله. کامل قطع امید کردم. فقط چون با بچه خوش رفتاره و خرج میده ، میگم بمونم سر خونه .