2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش که داره 

ولیییییییییی 

هزینه هایی که داره مخصوصا تو الان که ترامپ رئیس جمهور شده(دلار داره نجومی میره بالا)

خیلی سنگین میشه 

واسه کسی ارزش داره که وسایل از قبل داشته باشه 

هزینه های آموزش هم بالاست

من سالن دارم

اوایل تا مشتری جمع کنی یکم طول میکشه تا به درآمد برسی

ولی بعدش وقت سرخاروندن نداری

درآمدش خوبه بستگی داره تو شهر شما قیمت کاشت ناخن چنده و در روز چنتا میتونی کاشت ترمیم کنی

من سالن دارماوایل تا مشتری جمع کنی یکم طول میکشه تا به درآمد برسیولی بعدش وقت سرخاروندن نداریدرآمدش ...

چقدر طول میکشه بنظرت؟؟ 

خیلی گیرم خودم کار دارم ولی خیلی سخته برام شرایطش

چقدر طول میکشه بنظرت؟؟ خیلی گیرم خودم کار دارم ولی خیلی سخته برام شرایطش

اگه تو یه سالن پر مشتری مشغول به کار شی بعد از تمرین و حرفه ای شدن شاید حدود یکی دوماه طول بکشه

البته باید کارت عالی باشه تا مشتریات ثابت بشن

وگرنه میرن جای دیگه

شما ناخن کارید؟

آره منم سه ماه کار میکنم میذارم کنار باز دوباره دیروز رفتم چن تا وسیله خریدم تموم شده بود شد شش میلیون😩😩نمیدونم میتونم این شش میلیون در بیارم یانه شوهرم غر میزنه همش

آره منم سه ماه کار میکنم میذارم کنار باز دوباره دیروز رفتم چن تا وسیله خریدم تموم شده بود شد شش میلی ...

والا من خودم عکاسم ولی بخاطر ی سری شرایط خیلی سخت شده کار برام 

میخوام یه جایی باشه ک کاملا زنونه باشه 

از طرفی کار ما خیلی گرونه فک‌کن دوربین معمولی ۲۰۰ تومنه 

چقد درمیاری بعد سه ماه؟