2777
2789
عنوان

دخترم سبزه اس

2098 بازدید | 100 پست

دخترم رنگش سبزه اس صورتش از بدنش روشن تره 

دیروز تو خونه بادی پوشیدن براش پاهاش میزان سبزگیش بیشتره 

همسرم گفت خیلی سبزه اس دختره گناه داره نا احت بود براش دلم نمیخواد بزرگ بشه و رنگ پوستشو عیب بدونه 

ولی همسرم گفتل لااقلباید یکم سفید تر یا نرمال میشد وپن ننو همسرم تقربیا رنگمون گندمی روشنه 

ناراحت شدم گفت دیگه بچه نمیخوام  گناه داره بچه با لین رنگ پوست منم دوست داشتم دخترم یکم روشن ترربشه  ولی قسمتش بوده الانم که تقریبا نوازده شاید بزرگ شه روشن تر شه 

نیومدم  بگم که منو بکوبید فقط دلم خواست به یکی بگم خالی شم واقعا ناراحت شدم از همسرم 

فک میکنه سبزگی از طرف خانواده منه اونم دخترمو دوست داره خیلی ولی اینجوری میگه من دلم می‌شکنه

عجب 

سبزه بودن عیب و ایرادش چیه ؟؟؟ 

انگار یه اختلاله که عیبه و از خانواده شماس ، 

ایم موج علیه سبزه ها را من تو نی نی سایت دیدم فقط

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقبال و بختش بلند باشه فهم و شعورش بالا باشه به سیاهی و سفیدی نیست عزیزم همسرت باید ذهنش رو یه دور با وایتکس بشور ه بچه بزرگتر بشه روشن تر میشه یهو میبینی یه خواستگار داره عاشق پوست سبزه هست خدا رو چه دیدی خیلی دیدم پسرهایی که عاشق سبزه ها هستند 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

شانسش خوب باشه عزیزم حالا سفیدا کجای دنیا رو گرفتن!؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
منم سبزه م رنگم به بابام رفته احساس میکنم نمیتونم ازدواج کنم هیچ پسری از رنگ پوستم خوشش نمیاد

وا از کجا مطمینی پس اینهمه مراکز سولاریوم برای کی فعالیت می‌کنه سفیدها میرن خودشونو سبزه میکنند برای کی

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

عزیزم خداروشکر کنید بچتون بی عیب نقص خدا بهتون داده  خیلی ها با هزینه‌های زیاد دوست دارن بچه دار شن بعد شما ناشکری میکنید اینم بزرگ میشه به خودش میرسه خوشگل میشه تازه سبزه ها تو دل برو هستن 😍🥰🌹

منم سبزه م رنگم به بابام رفته احساس میکنم نمیتونم ازدواج کنم هیچ پسری از رنگ پوستم خوشش نمیاد

وا عزیزم این چه حرفیه 😐

مردم الان ده پارت می‌رن سولار تا برنز شن

چرا الکی ایراد میزاری روی قیافه ت اخه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند