2777
2789

خانما برنامه میلی فوق العادس واقعا من طبق تجربه ای ک دارم و استفادع کردم مثل قلک پولای خوردم ریختم داخلش و تبدیل به طلا کردم الان 5گرم دارم و میتونم حضوری برم تحویلش بگیرم.

فقط یه سوال این 5گرم به صورت شمش هست طلا فروشی های حضوری با قیمت بهتر میخرن یااز خود برنامه بفروشمش برنامه با قیمت روز ازم میخره و طی 12ساعت به حسابم واریز میکنه .

اگه شماهم برنامشو میخواید کد معرفمو بزنین 

milli-ezagl

به هردومون 5میلی گرم طلا میده نوش جونتون ،

دم سازندش گرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه الکیه مطمئنی حالا چیزی که میده طلاس😂

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بایدپول بدی یان اگ من ازکدتو بزنم وبهم ۵میلی بده متونم این ۵میلی روبفروشم یان

نه عزیزم هیچ‌ پولی از شما دریافت نمیکنه.

کد بزن بهت 5میلی گرم طلا میده.

همونموقع هم میتونی بفروشیش شماره شبات بزن واریز میشه برات تا صبح 

مگه الکیه مطمئنی حالا چیزی که میده طلاس😂

اخه اجی پولای خودمه خورد خورد جم کردم دیگ با افزایش قیمت طلا پولام سود کرد ، به تومان پول خودمونم خیلی برداشت کردم ازش.

شما الان نصب کنی بهت 5میلی گرم طلا میده همونموقع برداشتش کن واریز شد برات بعد به چشم قلک بهش نگاه کن خورد خورد واریز کن داخلش ایشالا بتونی چند گرم جمع کنی 

این کد بزن که 5میلی گرم هم به شما بده هم به من 

بدون کد معرف چیزی نمیده بهتون عریزم

milli-ezagl

خدایی جدیه یا سرکاریه ؟یاهم امتیازش فقطبراخودته اخه مگه میشه همینجور الکی به همه ۵ گرم بده😐

عزیزم امتیازش دوطرفه هست بخدا .

و اینکه واقعا برنامه خوبیه ، و تست کن همون 5میلی گرم که از طریق کد من الان بهت میده رو برداشت بزن تا صبح میاد توحسابت بعد راضی بودی به عنوان قلک روش سرمایه گذاری کن پولای خوردت بریز داخل حسابت ، با افزایش قیمت طلا سود میکنی.

و میتونی لینک خودتم بفرستی برای دوستات اوناهم نصب کنن هم به اونا هم به شما باز 5میلی گرم طلا میده .

بزار ی سرچ کنم اگه برنامش اوکی بود با کد شما وارد میشم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺