2777
2789
عنوان

برنامه میلی نصب کردم خورد خورد طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 46 پست

نمیدونم ولی چرا حس می کنم اینم باز از یه جایی ضربه میزنه

چون چیز قابل اطمینانی هم نیست

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

با کد معرف شما وارد شدم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی چرا حس می کنم اینم باز از یه جایی ضربه میزنهچون چیز قابل اطمینانی هم نیست

واقعا حق دارید ، ما به هرچی اعتماد میکنیم ضربه میخوریم.

اما بنده 5ماهه کاربرشون هستم طبق تجربم واقعا مفید بود برام ، خودم دنبال پس انداز کردن بودم خورد خورد خریدم و شد چند گرم برداشت میزنم طی چند ساعت از طریق شبا برام واریز میشه.

اما خب به امتحانش میارزه .

اگر خاستین امتحان کنین کد معرفم بزنین همونموقع برداشت بزنین تا صبح براتون میاد توحساب .

بعد اگر خاستین از برنامه استفاده کنین میتونید کد خودتون به بقیه دوستاتون معرفی کنید یا پس انداز کنید داخل اپلیکیشن و سود پولتون دریافت کنید هروقتم بخای تمام پولت میتونی برداشت کنی .

milli-ezagl

با کد معرف شما وارد شدم

ممنون عزیزم ، برای برداشت کردن مبلغتون

گزینه فروش بزن 5 میلی گرم داری الان همین مقدار وارد کن بفروشش ، بعد برو داخل کیف پولت ، اونجا گزینه برداشت بزن شماره شبا ازت میخاد ، شماره حسابی بده که به اسم خودت باشه چون کد ملی و شماره حساب باید به اسم یک شخص باشه.

تا صبح به حسابتون واریز میشه🌸

من رفتم بهم 19هزار تومن داد😐

خب این ۲۰ تومن یه چیپس هم نمیشه

منظورم اینه یهو بعدا که طلا زیادی تو برنامش خریدی یه مشکلی برای اون پیش نیاد

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چرا الکی میگی ۵ گرم میده ۵ میلی گرمه😒

چرا فکر کردی ۵ گرم میده؟؟؟🤣🤣🤣

دوستان عزیزم هرکی با کد بنده وارد شد و 5میلی گرم دریافت کرد میخواست برداشت بزنه آموزش اینجا میزارم.

برای برداشت کردن مبلغتون

گزینه فروش بزن 5 میلی گرم داری الان همین مقدار وارد کن بفروشش ، بعد برو داخل کیف پولت ، اونجا گزینه برداشت بزن شماره شبا ازت میخاد ، شماره حسابی بده که به اسم خودت باشه چون کد ملی و شماره حساب باید به اسم یک شخص باشه.

تا صبح به حسابتون واریز میشه🌸

اگر هم میخواید مبلغتون بیشتر بشه لینک خودتون برای دوستاتون بفرستین تا اوناهم با لینک شما وارد شن و به هردوطرف مجدد 5میلی گرم طلا هدیه میده.

ممنون عزیزم ، برای برداشت کردن مبلغتونگزینه فروش بزن 5 میلی گرم داری الان همین مقدار وارد کن بفروشش ...

❤❤❤❤

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خب این ۲۰ تومن یه چیپس هم نمیشهمنظورم اینه یهو بعدا که طلا زیادی تو برنامش خریدی یه مشکلی برای اون پ ...

خب دیگه منم همینو میگم خسته نباشن با جایزه اشون

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

سلام دوستان واقعا میلی عالیه🤑

برای پس انداز عالیه 

حتی میتونی با ۱۵ هزار تومن طلا بخری

طلا بکشه بالا پول شماهم بیشتر از بازار میکشه بالا

ثبت نام نکنی ضرر کردی واقعا

ثبت نامش هم راحته

من یکی پنج تومن گذاشتم بعد یک ماه شد ۱۸ تومن

توی قسمت کد دعوت اینو بزنی :milli-r3tin چند میلی طلا رایگان برات شارژ میشه و میتونی برداشتش کنی

حتما کد دعوتو بزن 👇

milli-r3tin

عدد ۳ رو انگلیسی بنویسید👆

میلی گلد

𓆝 𓆟 𓆞

سلام دوستان واقعا معتبره و‌ خیلی خوبه  تا الان تونستم یک میلیون توی یک ماه بدون اینکه کاری انجام بدم و فقط با دعوت از دوستان تونستم جایزه 🏆 بگیرم و برداشت بزنم ، اگه مطمئن نیستید حتما تحقیق کنید 🙏

این کد معرف رو بزنید بهتون ۵ میلی معادل ۳۰ هزار تومان میده.

milli-7trzl

شما هم میتونید با دعوت از دوستاتون میلی بگیرید🥰

milli-7trzl

⠀⠀⠀⠀⠀

𓇼 ⋆。˚ 𓆝⋆。˚ 𓇼

🇲 🇮 🇱 🇱 🇮 -7🇹 🇷 🇿 🇱 ⠀⠀

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب️ 🙏✨🌷