2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐😐الان چرا ذهن منو این وقت شب درگیر کردی

من میگم شاید مغز همه چیو واقعی در نظر میگیره واسه همونه

وقتی با گوشی کار میکنیم مهم اون حالتی که توش قرار داریم نیست بلکه ذهنیتی که اون لحظه داریم مهمه

مثل تعاملمون با آدم های مختلف 

خب تا حالا خواب چیزایی که ازش خوشت نمیاد رو ندیدی مگه 😐

چرا در قالب کابوس دیدم

ولی کابوس گوشی نمیدونم چطوری میشه😂 مثلا گوشیت تسخیر شده ازش خون میچکه یرمیخوره میاد دنبالت😂😂🚶🏻‍♀️

اگه دقت کرده باشین خوابها خیل . از جزعیات رو فراموش میکنن مثلا تابحال شده رنگ لباس خودتون یا یکی دیگ تو خواب یادتون بیاد 

یا مثلا شده مزه یه غذا رو‌حس کنید 

اینا. جزعیاتی هستش که مغز پذیرفته و‌دست از پردازششون برداشته یا همون کار با فضای مجازی 

اینکه شما با گوشی صحبت کنین خیلی موضوع عجیبی نیست 

خوابا معمولا از اطالاعات دریافتی و مبهمی که وارد مغز میشه و باعث میشه فرد یهویی حس تکان دهنده شدیدی بهش دس بده رو‌ثبت میکنن و‌نشون میدن 

برای مثال فیلم‌ های ترسناک  

مثلا وقتی شما از یچیزی میترسین این حس ثبت میشه 

و بدن که انگار مرض داره دوباره همونو تکرار میکنه 

اگه دقت کرده باشین خوابها خیل . از جزعیات رو فراموش میکنن مثلا تابحال شده رنگ لباس خودتون یا یکی دیگ ...

به تاپیک های قبلیم مراجعه کنید می‌بینید من بیشتر بیداری که چه عرض کنم ، بیشتر تایم روزم رو تو فضای مجازی میگذرونم

ولی خوابشو نمی‌بینم

خواب برنامه ها رو نمی‌بینم ، خواب سایت ها و کاراکتر های مجازی و اخبار مختلف رو نمی‌بینم

اصلا هم برام چیز جزئی نیست

به تاپیک های قبلیم مراجعه کنید می‌بینید من بیشتر بیداری که چه عرض کنم ، بیشتر تایم روزم رو تو فضای م ...

چون حس واقعی درت ایجاد نمیکنن خب بعدشم مجازی اینکه تو واقعیت ندیده باشی تا وقتی که یه تصویر سازی قوی و یه حس قوی ایجاد نشه درموردش خواب نمیبینی 

میدونی اکثر ادمایی که افسردگی دارن خواب نمیبینن چون پچار بی حسی میشن انگار هیچی براشون مهم نیست 

نمیترسن خوشحال نمیشن  ووو 

بعدشم دیدی مثلا یه نفر که درگیر افسردگیه خیلی چیزی از اون دوره ای که حالش بد بوده یادش نمیاد 

بخاطر همین بی حسیه 

احساسات تو ثبت شدن بعضی اژ خاطره ها خیلی تاثیر دارن