2777
2789
عنوان

چه زندگی پر فراز و نشیبی داریم

87 بازدید | 5 پست

میام تاپیک ها رو میخونم میبینم هر کدوم از ما یه ضربه ای خوردیم حالا یه طوری یکی شوهرش خیانتکاره،یکی خانواده همسر اذیت میکنه ،یکی خانواده خودش،اگه بخوای از زبون اونا بشنوی میگن مقصر خودتی و فلان چه زندگی ای میشینی زندکی همسرت و رو به راه میکنی ۹ ماه بچه رو تو شکمت نگه میداری ،میگی اولویت من همسرم و بعد بچه هامه آخر همسرت اولویت اولش خانوادشه،پدر و مادرش،احترام واجبه درسته ولی اینطور که زندگی خودت و بسوزونی،یا همسری که راجب برادرش حرف میزنه دفاع میکنه ازش ولی همون برادر به یه ورش نیست که داداشش چی میشه آخر همون برادر که نصیحت میکنه فرضا شوهر منو خودش گوش به فرمان زنشه با اون مشورت میکنه و این میشه شوهر من که زندکی رو زهرمون میکنه خیلی مسائل دیگه،هیچ مادرشوهری مادر نیست همیشه میگم اگه من مادر شوهر بشم در آینده نباید فکر کنم پسرم شوهر منه ،میتونم یا نه نمیدونم همونایی که میان دست میزارن روت میان خواستگاری همونا هم با دخالت هاشون زندگی آدم رو خراب میکنن🙃

تازه بعضیا تو خونه پدر داستان ها داشتن بعد اومدن خونه شوهرم ی مدل دیگه اذیت میشن

آره این خیلی بدتره حالا فکر کن مجبور به برگشت تو همون خونه اول بشی دیگه خیلی بدتره هر روز حرف هر روز تیکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حالا برام اینجاش سختره دخالتهای بی جا اعصاب خرابی درکنارش بی پولی بخدا ادم کم میاره

میدونم منم دارم یه همچین وضعی رو تحمل میکنم خیلی خیلی سخته مجبورم تحمل کنم ولی یه روز آدم کم میاره 🫠