بدترین روزای زندگیم کلا از ۱۳سالگی ورق زندگیم خوب رقم نخورد
#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود )در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ممنون گلم بیشتر بدبختم حالا دوست داشتی ی سر ب تاپیکام بزن خیلی بدبختم بقول مامانم آدمی ک از اول تنها ...
وای خدا اینجوری که میگی، قلب آدم به درد میاد.
ببین من به تاپیکات نگاه نمیکنم، ولی یه چیزی بهت بگم: خیلی زود یه اتفاق خیلی خیلی خوب برات میفته ایشالا 🥰 وقتی گشایش توو کارت افتاد، به منم بگو تا خوشحال شم.