2777
2789
عنوان

بیست یک سالگی کجای زندگی بودین و هستین و خواهین بود

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 61 پست

دوسال از نامزدیم گذشته بود

وسط کلاهبرداری برادرشوهر لعنتیم دست و پا میزدم

همشون تقاص دادن همشون

الان ۴۰سالمه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

با این اسم کاربری مطمئنم آدم جالبی هستی. اینجوری نگو دربارهٔ خودت.

ممنون گلم بیشتر بدبختم حالا دوست داشتی ی سر ب تاپیکام بزن خیلی بدبختم بقول مامانم آدمی ک از اول تنها زاده بشه تا آخر تنها آدمی ک از اول بدبخت بدنیا بیاد تا آخر بدبخته

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو همین سنم ! 

تو سردرگم ترین حالت ممکن 

نمیدونم شاغل باشم نمیدونم ادانه تحصیل بدم نمیدونم ارشد بخونم نمیدونم ازدواج کنم تو فکر عاشق شدن و از طرفی دوست دارم مجردم هم بمونم مستقل بار بیام 

خلاصه خیلی سن بدیه وارد جووتی شدی با دنیایی به شدت کثیف و ناعادلانه دست و پنجه نرم میکنم ! 

فقط روزام داره میگذره همین !

۲۱ سالگی مشغول تحصیل تو کشور مورد علاقه و رشته مورد علاقم بودم تک و تنها زندگیمو دس گرفته و بودم و ه ...

الان کجایی به چند درصدش رسیدی؟!

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

این عکس پروفایلتون اصلا کار درستی نیست شاید پدر یا پدر بزرگ کسی باشه ببینه و دلش بشکنه .

ن عزیزم نیست تحقیق کردم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

الان تو همین سنم ! تو سردرگم ترین حالت ممکن نمیدونم شاغل باشم نمیدونم ادانه تحصیل بدم نمیدونم ارشد ب ...

اگر کسی که دوس داری تو زندگیت نیست بیخیال ازدواج شو عزیزم فعلا زوده منم تو همین سنم کنار همسرم دارم ادامه میدم ولی ما دوست بودیم و الانم بازم کلییییی مشکل جورواجور داریم ازدواج زوده

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻