2777
2789
عنوان

درمان تضمینی واژینیسموس

167 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من خودم خیلی گشتم تا راه درمان پیدا کنم  گفتم بگم شاید برا کسی مفید باشه. 

اگر هرکسی مشکل واژینسموس( یا ترس از دخول)داره 

حتما حتما درمان میشه 

اصلا نگران نباشید یه شما تمرینات ریلکسشن 

درمان ترس و استرس 

درمان با دیلاتور های خیلی خوب 

دوستان اول ذهن و بدن تون آروم میکنن یعنی ترس و استرس تون کامل از بین میره 

بعد که آروم شدین بهتون میگن به چه طریق دیلاتور وارد کنید راحت راحت

اگه هر راهی رفتی نتیجه ندیده ای حتما به این آیدی توی تلگرام پیام بدین  مطمئن باش نتیجه میبینی. 

@khanoom_gol71 شهرزاد

@hanygol74 هانیه 

@vaginismus1 کانال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغ بود که

باور کن تبلیغ  نیست بیش از ۲ هزار تا خانم‌ درمان شدم 

من خودم خیلی خیلی هزینه کردم ولی واقعا بی فایده بود 

حتما اعتماد کنید درمان تون شروع کنید مطمئنم از حس خوب عروس بودن تون میاین اینجا تشکر میکنین. 

باور کن تبلیغ نیست بیش از ۲ هزار تا خانم‌ درمان شدم من خودم خیلی خیلی هزینه کردم ولی واقعا بی فایده ...

خیلی خوشحالم که وارد گروه شدی😍

مهم نیست که چند مدته که درگیر این مشکلی
الان با همت خودت و کمک و راهنمایی من، به این مشکل غلبه میکنیم💪🏻😍

یه توضیح مختصر میدم که با خیال راحت تمرین رو شروع کنیم👍🏻
بعد دونه دونه مراحل رو مفصل یادت میدم و با تمرین پیش میریم با هم

1⃣ریلکسیشن: کمکت می‌کنه بدنت ریلکس شه و برای تمرینا آرامش داشته باشی💆🏻‍♀

2⃣ورزش مخصوص واژن: کمکت می‌کنه تا کنترل واژنت دست خودت باشه🙋🏻‍♀

3⃣شناخت واژن: کمکت می‌کنه بدنت رو بشناسی و تصورات خوبی از بدنت به دست بیاری😍

4⃣تمرینات ذهنی: کمکت می‌کنه تا از نظر ذهنی برای درمان آماده شی و ترست خیلی کم شه💁🏻‍♀

5⃣تمرینات فیزیکی (دیلاتور): کمکت می‌کنه که تا دخول برات راحت بشه😍 دیلاتورها رو باید خودت بسازی، وسایل مورد نیاز و روش ساختش رو میگم بهت.
اما این دیلاتورها قابل سفارش هستن پس اگر  شرایط ساختش رو نداشتی استپ نکن و بجاش سفارش بده💪🏻

6⃣سایز هدف مختص هر بانو (مقایسه ممنوع): تمرینات ما فردی هستن، یعنی تمرین شما با بقیه بانوان گروه متفاوته و زیر نظر من درمان میشی♥️ پس خودتو فقط با دیروز خودت مقایسه کن💪🏻

7⃣❤️و در نهایت یه دخول عالی😍❤️

8⃣ در انتها هم تثبیت درمان💪🏻

در مورد روش انجام هر کدوم از این موارد با هم پیش میریم
من همه رو بهت یاد میدم فقط هر کدوم در زمان خودش❤️

راستی... مطمئن باش اینجا درمان میشی... مگر اینکه خودت تنبلی کنی که قطعا در این صورت........🤨

نکته مهم: هر تمرینی که برات سخت بود بهم اطلاع بده تا راهنمایی و کمکت کنم تا راحت انجامش بدی و زمانت از دست نره❤️

خیلی خوشحالم که وارد گروه شدی😍مهم نیست که چند مدته که درگیر این مشکلیالان با همت خودت و کمک و راهنم ...

خوشگلم روش درمان رو به طور مختصر بهت گفتم
میدونم شاید فکر کنی اگر به دیلاتور برسی و تند تند سایزارو بری بالا، زودتر درمان میشی...
اما واقعیت رو باهم ببینیم😉
درمان شما از الان استارت خورده و تک تک تمرین ها در کنار هم شمارو درمان میکنن.
نه یک تمرین مشخص.
تک تک دیلاتورها شمارو درمان میکنن نه فقط سایز هدف!

پس لطفا عجله نکن و کمک کن تا هردومون به وطیفمون عمل کنیم💪🏻

تمرین روزانه و منظم و اصولی وظیفه شما💪🏻
دادن راهکار درست و اصولی هم وظیفه من☺️

خواهشم از شما اینه که واقع بینانه به درمانت نگاه کنی
۱. انتظار معجزه نداشته باش چون بدون تمرین قرار نیست درمان شی. معجزه نهایتا می‌تونه پیدا کردن راه درمان باشه.
۲. زمان تعیین نکن برای درمانت چون خودت تا امید میشی. 

خوشگلم روش درمان رو به طور مختصر بهت گفتممیدونم شاید فکر کنی اگر به دیلاتور برسی و تند تند سایزارو ب ...

❗️روش اندازه گرفتن سایز هدف:

❌ سایز آلت را حدس نزنید.
باید حتما دقیق و درست، با متر اندازه بگیرید.

آلت همسرتان را در حالت نعوظ کامل (کاملا سفت باشد) اندازه بگیرید.

❓نه سرش و نه تهش. کاملا دور وسط آلت را اندازه بگیرید.

❗️روش اندازه گرفتن سایز هدف:❌ سایز آلت را حدس نزنید.باید حتما دقیق و درست، با متر اندازه بگیرید.آلت ...

توضیح سایز هدف و دیلاتور:

یادت باشه حتی اگر خودت بخوای بسازی هم، باید سایز هدف رو اندازه بگیری. چون درمانت بر اساس سایز هدف مشخص میشه.

توضیح سایز هدف و دیلاتور:یادت باشه حتی اگر خودت بخوای بسازی هم، باید سایز هدف رو اندازه بگیری. چون د ...

✳️ تكنيك تنفس شكمى:

ضد #استرس و #آرامبخش🌙

- به پشت بخوابيد و بدنتان را رها كنيد.

- دست‌ها را روى شكم بگذاريد.

- نفس عمیق بکشید.

- وقتى نفسهايتان كاملا عميق و شمرده شد، به كف دستهايتان روى شكم #تمركز كنيد و به حركت آرام شكم به بالا و پايين توجه كنيد.

- اين كار را حداقل ٥ دقيقه ادامه دهيد
تا تاثيرات #آرامش_بخش و #ريلكسيشن آن را در خود احساس كنيد.

جایگزینی مناسب برای اوقاتی که تایم کافی برای انجام ریلکسیشن ندارید. 

✳️ تكنيك تنفس شكمى:ضد #استرس و #آرامبخش🌙- به پشت بخوابيد و بدنتان را رها كنيد.- دست‌ها را روى شكم ب ...

توضیح مرحله ریلکسیشن:

تکنیک تنفس شکمی رو انجام بده و بعدش هم مدیتیشن پاییز درون رو گوش کن و بهم گزارش بده❤️

انجام مدیتیشن خیلی روی درمانت تاثیر داره.
چون اضطراب رو کم می‌کنه.
و قطعا میدونی هر چقدر میزان اضطرابت بیشتر باشه، شدت واژینیسمت هم بیشتر میشه و درمانت عقب میفته‌.

پس حتما هرروز بدون استثنا یک مدیتیشن انجام بده💪🏻

اگر با مدیتیشن هایی که ارسال میکنم آرامش نمیگیری، بگو برات متن بفرستم تا خودت با موسیقی بی‌کلام تمرین کنی.

اما مهم اینه که مدیتیشن باید هرروز انجام شه💪🏻

توضیح مرحله ریلکسیشن:تکنیک تنفس شکمی رو انجام بده و بعدش هم مدیتیشن پاییز درون رو گوش کن و بهم گزارش ...

🌺 ریلکسیشن 🌺

برای تاثیر بیشتر، می‌توانید از موسیقی ریلکسیشن استفاده کنید.

1⃣ ابتدا به یک مکان خلوت بروید، روی صندلی بنشینید، پشت خود را صاف نگه دارید، کف پاها را روی زمین بگذارید و دست ها را روی ران‌ها قرار دهید.

2⃣ ابروها را تا جایی که می‌توانید بالا بکشید و در این حالت نگه دارید و بعد به آهستگی رها کنید.

3⃣ چشم‌هایتان را محکم ببندید و پلک‌ها را روی هم فشار دهید و در این حالت نگه دارید. حالا به آهستگی چشم‌ها را باز کنید.
چشم های خود را بسته و مردمک چشم‌ها را به سمت بالا ببرید.

4⃣ زبان خود را مدتی به سقف دهان فشار دهید و بعد آهسته آن را رها کنید.

5⃣ دندان‌های خود را روی هم فشار دهید و نگه دارید. حالا آن را به آهستگی رها کنید.

6⃣ لب‌هایتان را به هم فشار دهید و چروک کنید. فشار را نگه دارید و آهسته رها کنید.

7⃣ شانه های خود را بالا بکشید و سفت نگه دارید و بعد آهسته به حالت اول برگردید.

8⃣ مشت و ساعد دست چپ را روی بازو خم کنید و محکم فشار دهید و آن را در این حالت نگه دارید. سپس آهسته رهایش کنید. این حرکت را با دست راست نیز انجام دهید.

9⃣ یک نفس عمیق بکشید و آن را حبس کنید و به شکم خود فشار بیاورید. مثل اینکه می خواهید شکم خود را باد کنید. حالا آهسته نفس خود را بیرون دهید و ریه را کاملا خالی کنید.

0⃣1⃣ کتف ها را تا جایی که می توانید به عقب ببرید. فشار دهید و در این حالت سفت نگه دارید. سپس به آرامی رهایش کنید.

1⃣1⃣ پای چپ را صاف نگه دارید. پنجه پا را به بیرون بکشید و در این حالت نگه دارید. بعد آن را به طرف خودتان خم کنید. پا را سفت در این حالت نگه دارید و آهسته آن را زمین بگذارید. این حرکت را با پای راست نیز تکرار کنید.

2⃣1⃣ زانوی چپ را خم کنید و ران را تا جایی که می توانید بالا بیاورید و سفت نگه دارید. سپس به آهستگی پا را زمین بگذارید. این حرکت را با پای راست تکرار کنید.

🌺 ریلکسیشن 🌺برای تاثیر بیشتر، می‌توانید از موسیقی ریلکسیشن استفاده کنید.1⃣ ابتدا به یک مکان خلوت ب ...

✅ ریلکسیشن

این تمرین باید به طور منظم در یک زمان و در یک مکان که کاملا ساکت هست و کسی مزاحمتون نمیشه انجام بشه. (اگر هرروز نمیتونید، روزایی که استرس دارید قبل از تمرین انجام بدید. )

لباسهای تنگی که تنتون هست رو باید شل کنین.
یک لباس راحت بپوشین.

1. میتونید روی زمین یا تخت بشینین یا روی صندلی که برای سر و دستتون هم محافظ داشته باشه.
اگر هم میخواید دراز بکشید باید پاهاتون رو دراز کنین.
در هر صورت بدنتون باید کاملا راحت باشه و هیج حس ناراحتی ای نداشته باشین.

2. حالا میتونین چشماتون رو ببندین و آرام نفس بکشید.
طوری نفس بکشین که تا 5 بشمرید و به ریه ها بدید و تا 5 بشمرید و خارج کنین.
هوا رو از بینی وارد بدنتون کنین و از دهان خارج کنین.
در حین تنفس فقط فکر آرامش و نفس کشیدنتون باشین و راحت نفس بکشین.
اگر نمیتونین تا 5 نفستون رو نگه دارین، برای شروع هر چقد که میتونید رو بشمرید.

3. این تمرین حدود 20 دقیقه طول میکشه.
در این 20 دقیقه سعی کنین بدنتون کاملا شل و راحت باشه و تکان خاصی نخورین و در تمرین فقط به نفس کشیدن فکر کنین.

4. در این تمرین میتونین برای موثر تر بودن به یک موسیقی آرامش بخش با صدای ملایم و بی کلام هم گوش بدید.

5. برای خارج شدن از تمرین به یکباره بلند نشین و خیلی آرام با حرکت دادن دستها و پاها و سپس آرام نشستن از تمرین ریلکسیشن خارج شوید.

بعد از تمرین هم میتونید بعضی از حرکات کششی آرام رو روی عضلات بدنتون مثل پاها و دستها انجام بدین تا کاملا حس نشاط داشته باشین.
تمام

✳️ این تمرین از تمرین های اصلی ریلکسیشن هست و قول میدم بعد از این بیست دقیقه کاملا حس آرامش داشته باشین.

✳️ نکته: اگر شرایطش رو نداشتید میتونید داخل آب گرم که نشستید ریلکس کنید.

✅ ریلکسیشناین تمرین باید به طور منظم در یک زمان و در یک مکان که کاملا ساکت هست و کسی مزاحمتون نمیشه ...

دوستان اگه مشکل واژینسموس دارین 

حتما حتما تو تلگرام به آیدی های که گذاشتم پیام بدین.