2777
2789

خودمون جامون کوچیکه میگه بندازیم رستوران شام اینا بدیم بعد من ادم زیاده ندارم فقد خانوادم و خانواده شوهرم و داداشم هاش تقریبا میشه ۳۰ نفر منم میگم به جا این کارا بریم آتلیه عکس بگیریم بعد تولد سه نفره بگیریم ولی از رفتار های شوهرم مشخصه که دوس داره خانوادشم باشه 

میخام بهش بگم سه نفری بگیریم ولی نمیدونم چطوری بگم

و اینکه یه سوال دیگه دارم اگه خواستیم بریم آتلیه برا عکاسی دو سالگی لباس دخترم سفیده لباس خودمم شومیز شلوار سفید دارم شوهرم پیرهن سفید و شلوار مشکی قشنگ میشه عایا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عروسی ها هم رسیده ب چهل پنجاه نفرسی تفر برا ی تولد زیادم هستدل بچه مهمه ک با کادوها ذوق میکنه. ...

اخه دخترم کوچیکه هنو کادو هم بیارن پول میدم فقد مامانم اینا اسباب بازی خریدن براش

خب عزیزم حالا یه تولد دسته جمعی بگیرین یه سال دیگه برید آتلیه

پارسال تولد سه سالگیش گرفتیم تو باغ عموم تقریبا ۴۰ نفر مهمون داشتیم ۵ تومن کادو افتاد براش خرج تولدش در اومد اون موقع😂😂

خیلی هزینه اش میشه مگ چقد کادو میارن

کادو تولدت نهایت ۳۰۰ تومن 

به بقیه چه ربطی داره 

رو کادوی بقیه نباید حساب باز کرد که خرج جشن خودمون در بیاد که

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤