2777
2789
اره واقعا حس قشنگه 🥹امیدوارم همه کسایی ک ارزوشو دارن ب زودی تجربش کنن

الهی امین الهی بحق خانوم حضرت زهرا قسمت همه منتظرا بشه.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سزارین یا طبیعی؟

طبیعی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای🥲ایشالا صحیح و سالم بغل بگیریش😍

الهی امین ممنون گلم همچنین

منم انتخابم طبیعی ایشالا که خوب باشه

الهی آمین

اخه من کسی رو ندارم بعد سزارین بهم برسه.اما شنیدم میگن طبیعی دوسه روزه ادم سرپامیشه

الهی آمیناخه من کسی رو ندارم بعد سزارین بهم برسه.اما شنیدم میگن طبیعی دوسه روزه ادم سرپامیشه

بله مامانم میگه سریع میتونی بعدش بلند بشی و منم بخاطر همین بیشتر دوست دارم طبیعی باشه❤️🤲🏻

طبیعی

چند هفته؟

ورزش میکنی،پیاده روی حتما از هفته۳۳ به بعد برو

منم زایمانم طبیعی بود بچم ۴۲۰۰کیلو بود تقریبا راحت زایمان کردم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بله مامانم میگه سریع میتونی بعدش بلند بشی و منم بخاطر همین بیشتر دوست دارم طبیعی باشه❤️🤲🏻

اره دقیقا

وای وای لباساشو ک نگم برات هرشب بو میکنم لحظه شماری میکنم این ۸هفته بسلامت بگذره زودتر بغلش کنم ای خ ...

عزیزم🥹 انشالله خدا حفظش کنه براتون..

ی سوال شما رو تخت می خوابین یا زمین 

اخه من تنها نمیتونم بخوابم همسرمم رو زمین نمی خوابه  کمر درد میگیره 

بعد رو تخت هم ک جا نیست ک مثل اصولش جابه جا شی 

مثلا من یکم رو پهلو خودمو بلند میکنم و جابه جا میشم 

همش میگم نکنه بد باشه نکنه بند ناف بپیچه 

چند هفته؟ورزش میکنی،پیاده روی حتما از هفته۳۳ به بعد برومنم زایمانم طبیعی بود بچم ۴۲۰۰کیلو بود تقریبا ...

۳۱هفته و ۵روز

من ازماه دوم ک دکتر گفت حالش خوبه هرروز میرم خرید کارامو انجام میدم الانم هرروز پیاده روی میکنم خداروشکر تاالانم هیچی اضافه وزن ب خودم نیومده

۳۱هفته و ۵روزمن ازماه دوم ک دکتر گفت حالش خوبه هرروز میرم خرید کارامو انجام میدم الانم هرروز پیاده ر ...

ورزشاشو انجام بده 

اگه میتونی ماما خصوصی بگیر خیلی تو روند زایمان کمکت می‌کنه....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم🥹 انشالله خدا حفظش کنه براتون..ی سوال شما رو تخت می خوابین یا زمین اخه من تنها نمیتونم بخوابم ...

من روتخت میخوابم اما شوهرم روزمین دیگه باید این چندماهو تحمل کنه. منم وقتی پهلو ب پهلو میشم ی خورده نگران میشم ک مبادا بندناف بپیچه و اینا ولی دیگه سپردم بخدا خودش داده خودشم سالم ب مامیرسونه انشائ الله