شین٧٨ مدیر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 138 عنوان چند هفتگی بچتون تکون خورد | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 84 پست من الان هفته ۲۰هستم ولی هنوز تکون حس نکردمو دقیقا میگن شبیه ماهی یا حبابه یعنی چی نمیفهمم🥲❤️ 1403/08/23 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20190 ورزشاشو انجام بده اگه میتونی ماما خصوصی بگیر خیلی تو روند زایمان کمکت میکنه.... ن نمیتونم اما ورزشارو ازاینترنت میبینم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
شین٧٨ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 138 عزیزم🥹 انشالله خدا حفظش کنه براتون..ی سوال شما رو تخت می خوابین یا زمین اخه من تنها نمیتونم بخوابم ... من دقیقا این مشکل دارم شباطرف راست نمیتونم بخوابم شکمم درد میگیره و حس خوبی ندارمطرف چپمم بزرگتر از طرف راست شکمم و بچه اونجاست و میترسم 🥲احساس میکنم خل شدم دیگه🤦🏼♀️
زردیواش7333 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 2299 من روتخت میخوابم اما شوهرم روزمین دیگه باید این چندماهو تحمل کنه. منم وقتی پهلو ب پهلو میشم ی خورده ... ولی دکترم میگف لازم نیس بلند شی پهلو ب پهلو شی بعد ی دکتر دیگ میگف ک بند ناف دور بچه میپیچه ولی ن اینکه خفه بشه و اینا ی باور غلطع
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 خدا حفظشون کنه برات عزیزم🥲❤️😍😍😍 ممنونم همچنین عزیزم زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20190 ولی دکترم میگف لازم نیس بلند شی پهلو ب پهلو شی بعد ی دکتر دیگ میگف ک بند ناف دور بچه میپیچه ولی ن ای ... من ک خیلی میترسم باسلام و صلوات جابجا میشم.توکل بخدا. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80155 من ۲۲ ۲۳ هفته بچه سومم تکون خورد بچه دومم از ۱۷ هفته بچه اولم ۲۶ هفته زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 16285 بچه اول وقتی حباب میترکه دیدی انگار یه صدایی میگه پااق..اولاونحس میکنی..بعد سر میخوره مثل ماهی..دیگه اخراش جفت پا لگد میزنه پارسا پسرمامان😍