2777
2789
برامن ۲۰هفته من ن مثل حباب بود ن مثل ماهی قشنگگگگگگگ تکون خوردناشو میفهمیدم ی دفه ی طرف شکمم کاااامل ...

چند بار در روز تکون میخوره؟

من ی بار در روز ی چیز شیرین میخورم و تو یک ساعت پنج بار ک حرکت کرد شمردم دیگ بیخیال میشم تا روز بعد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار در روز تکون میخوره؟من ی بار در روز ی چیز شیرین میخورم و تو یک ساعت پنج بار ک حرکت کرد شمردم ...

من نمیشمارم ولی حد نرمال هست شیرینی جاتم اهلش نیستم.

من بیشتر صبا ک میل ب چیزی ندارم نمیخورم این گشنش میشه خیلی خیلی وول میخوره ی لیوان شیر میخورم اروم میشه.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چبچه ی اولته؟

اره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چه زود🥹🥹وای چه حس خوبی داره

اره اما اوایل همیشه حس نمیشه الان این دومیه شبا بیشتر حس میکنم مال من نه حس ماهی نه حباب مثل ویبره ریزه یه حالت per per شبیهه بال زدن پروانه 

اولی رو زود حس کردم اما دوبار دیگه حس نکردم تا ۱۶ الان دومی رو باردارم اینو زودتر میفهمم 

اولی تازه جفتم قدامی بود 

ببین بسته به بدن مادر داره تا ۲۳ اینا هم طبیعیه حس نکنی 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اره

ای جان 

خدا حفظش کنه🥰 

خیلی قشنگ تعریف کردی پسر من ۲ سالشه دل تنگ اون روزا شدم😌

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ای جان خدا حفظش کنه🥰 خیلی قشنگ تعریف کردی پسر من ۲ سالشه دل تنگ اون روزا شدم😌

ای جانم خداحفظش کنه.

قصد دومی رو داری؟؟؟

من چون با ای وی اف شدم دیگه بچه نمیارم خیلی روزای سختی داشتم خیلی