2777
2789
پس هنوز وقت دارم😁

ببین به جفت هم بستگی داره اگه قدامی باشه دیرتر حس می‌کنی....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اول

برامن ۲۰هفته من ن مثل حباب بود ن مثل ماهی قشنگگگگگگگ تکون خوردناشو میفهمیدم ی دفه ی طرف شکمم کاااامل سفت میشد خالی میشد ضربه میزد کامل معلوم بود دستمو میزاشتم روش قشنگ معلوم بود داره میزنه خییییییلی خیلی حس قشنگی حتی الان ک ۳۲هفتمه و لگد میزنه یا تکون میخوره حال میده 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برامن ۲۰هفته من ن مثل حباب بود ن مثل ماهی قشنگگگگگگگ تکون خوردناشو میفهمیدم ی دفه ی طرف شکمم کاااامل ...

دلم بچه خواست🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

وای چه خوب 😍منم خیلی منتظرم🪽😍

نوبت توام میشه نگران نباش گلم.اینم بگم هروقت تکون میخورد بلند شوهرمو صدامیزدم ک ببینه ساکت میشد مجبور بودم بااشاره شوهرمو متوجه کنم 

خخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دلم بچه خواست🥴

اخی عزیزم