2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا چقدر براتون هزینه برد چقدر زمان برد

من ۱۰ ماه اقدام بودم اما ماه بعد لاپارا باردار شدم. هزینه من یزد مرکز نابازوری دولتی انجام دادم ۲۵۰ هزار شد اما جاهای دیگه دوستان ۲ تا ۳ میلیون انجام دادن. شما اول آزمایش amh بدن ببین تنبلیت در چه حدیه. من اولین اقدامم لاپارا بود با لاپارا نیاز به عمس رنگی نیست عکس رنکی فقط وضعیت لوله هارو نشون میده اما لاپارا کل لگن رو میبینن حتی لوله ها. من چون پرستارم اقدام الکی نکردم کار آخر رو اول کردم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من ۱۰ ماه اقدام بودم اما ماه بعد لاپارا باردار شدم. هزینه من یزد مرکز نابازوری دولتی انجام دادم ۲۵۰ ...

سلام شما یزد هستین؟ منم یزدم تنبلی تخمدان هم دارم دکتر آمپول hmg و hcg داده برام‌. میترسم باردار نشم چکار کنم؟ 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍

ببین من رفتم مرکز ناباروری صفاییه تو خیابون بوعلی بعد دو جلسه که از خودم و همسرم آزمایش گرفتن گفتن amh بالاست و تنبلیت شدیده اگه میخوتی زود باردار شی فقط لاپاراسکوپی و کوتر تخمدان منم سریع نوبت گرفتم و هزینشم شد ۲۵۰ هزارتومان دکتر رباب داور هم منو لاپاراسکوپی کرد. الانم که باردار شدم میرم مطب دکتر داور خیلیم ازش راضیم. اگه خواستی پیش خود دکتر داور هم میتونی بری شروع کنی. مطبشم بلوار طالقانی کوچه هدایتی یا شماره ۲۰ ساختمان پزشکان پاستور. هر روز هم از ۵ تا ۸ مطبه بجز پنجشنبه و جمعه

سلام شما یزد هستین؟ منم یزدم تنبلی تخمدان هم دارم دکتر آمپول hmg و hcg داده برام‌. میترسم باردار نشم ...

پستتون رو جواب دادم یکی بالاتر

میخوام بدونم با این امپولا احتمال بارداری چقدر هست 

اگه تنبلیت شدید نباشه بعد سه دوره باید جواب بگیری. ولی من اولین اقدامم لاپارا بود هیچکدومو امتحان نکردم بعد ۱۰ ماه اقدام ماهیی که لاپارا کردم باردار شدم . البته قبلش متفورمین میخوردم اما جواب نداد. Amh  چنده؟

اگه تنبلیت شدید نباشه بعد سه دوره باید جواب بگیری. ولی من اولین اقدامم لاپارا بود هیچکدومو امتحان نک ...

من قبلا ۴ ماه یکبار پریود میشدم ولی الان دو سه سری هست که با ۳ ۴ روز تاخیر پریود میشم 

Amh چیه

ذخیره تخمدانی . هم نشون میده چقد تخمک داری برای بارداری بعنی نازا نیستی و هم اگه پلی کییتیک باشی یا همون تنبلی شدتشو نشون میده. بین ۲ تا ۶ طبیعیه. زیر ۲ باید آی وی اف بشن و بالای ۶ تنبلیه تخمدانه مال من ۱۹.۵ بود که تنبلب سدید بود و فقط به کوتر جواب میداد. جالبه قبل دارو دادن این آزمایش رو ازت نگرفتن اونم تو یزد که تا شما این آز رو ندید و همسرتون آز اسپرم درمان شروع نمیکنن

ببین من رفتم مرکز ناباروری صفاییه تو خیابون بوعلی بعد دو جلسه که از خودم و همسرم آزمایش گرفتن گفتن a ...

ببخشید ولی مگه از روی سونوگرافی و زیاد بودن کیست متوجه نمیشن؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
ذخیره تخمدانی . هم نشون میده چقد تخمک داری برای بارداری بعنی نازا نیستی و هم اگه پلی کییتیک باشی یا ...

من اصفهان ازمایش دادم و چون از این چیزا سر در نمیارم عدد و ایناشو نمیدونم اما دکترم ک ازمایش گرفت ازم تشخیص داد از قرص کلومیفن شروع کنم که بار اول جواب نداد و حالا هم با قرص hmg که امشب باید بزنم 

ببخشید ولی مگه از روی سونوگرافی و زیاد بودن کیست متوجه نمیشن؟

اون فقط نشون میده شما پلی کیستیکی اما شدتش با amh. مشخص میشه آزمایشش آزاده و ۱۶۰ تومان میشه حدودا