من ۱۰ ماه اقدام بودم اما ماه بعد لاپارا باردار شدم. هزینه من یزد مرکز نابازوری دولتی انجام دادم ۲۵۰ هزار شد اما جاهای دیگه دوستان ۲ تا ۳ میلیون انجام دادن. شما اول آزمایش amh بدن ببین تنبلیت در چه حدیه. من اولین اقدامم لاپارا بود با لاپارا نیاز به عمس رنگی نیست عکس رنکی فقط وضعیت لوله هارو نشون میده اما لاپارا کل لگن رو میبینن حتی لوله ها. من چون پرستارم اقدام الکی نکردم کار آخر رو اول کردم
ببین من رفتم مرکز ناباروری صفاییه تو خیابون بوعلی بعد دو جلسه که از خودم و همسرم آزمایش گرفتن گفتن amh بالاست و تنبلیت شدیده اگه میخوتی زود باردار شی فقط لاپاراسکوپی و کوتر تخمدان منم سریع نوبت گرفتم و هزینشم شد ۲۵۰ هزارتومان دکتر رباب داور هم منو لاپاراسکوپی کرد. الانم که باردار شدم میرم مطب دکتر داور خیلیم ازش راضیم. اگه خواستی پیش خود دکتر داور هم میتونی بری شروع کنی. مطبشم بلوار طالقانی کوچه هدایتی یا شماره ۲۰ ساختمان پزشکان پاستور. هر روز هم از ۵ تا ۸ مطبه بجز پنجشنبه و جمعه
میخوام بدونم با این امپولا احتمال بارداری چقدر هست
اگه تنبلیت شدید نباشه بعد سه دوره باید جواب بگیری. ولی من اولین اقدامم لاپارا بود هیچکدومو امتحان نکردم بعد ۱۰ ماه اقدام ماهیی که لاپارا کردم باردار شدم . البته قبلش متفورمین میخوردم اما جواب نداد. Amh چنده؟
ذخیره تخمدانی . هم نشون میده چقد تخمک داری برای بارداری بعنی نازا نیستی و هم اگه پلی کییتیک باشی یا همون تنبلی شدتشو نشون میده. بین ۲ تا ۶ طبیعیه. زیر ۲ باید آی وی اف بشن و بالای ۶ تنبلیه تخمدانه مال من ۱۹.۵ بود که تنبلب سدید بود و فقط به کوتر جواب میداد. جالبه قبل دارو دادن این آزمایش رو ازت نگرفتن اونم تو یزد که تا شما این آز رو ندید و همسرتون آز اسپرم درمان شروع نمیکنن
ذخیره تخمدانی . هم نشون میده چقد تخمک داری برای بارداری بعنی نازا نیستی و هم اگه پلی کییتیک باشی یا ...
من اصفهان ازمایش دادم و چون از این چیزا سر در نمیارم عدد و ایناشو نمیدونم اما دکترم ک ازمایش گرفت ازم تشخیص داد از قرص کلومیفن شروع کنم که بار اول جواب نداد و حالا هم با قرص hmg که امشب باید بزنم