2777
2789
عنوان

از چ کاری درآمد داشتی تا حالا

310 بازدید | 19 پست

بیان راه هایی ک تا حالا باهاش درآمد داشتین رو بگید شاید ایده ای شد برای بقیه

خودم اولین بار ۱۶ سالگی فروشنده شدم

بعد خیاط شدم و مدت چند سال خیاطی کردم

بچه دار شدم نشد خیاطی کنم دیگه

آنلاین شاپ آرایشی زدم سودش عالی بود ولی مشتری آنلاین نداشتم همش دوست و آشنا و همسایه بردنشون پس ادامه ندادم فقط یبار ۴ تومن جنس آوردم ۸ تومن فروختمشون

بعد ی پیج زدم ادمین و تولید محتوا و طراحی لوگو دو ماه اون پیج رو داشتم توی دو ماه اول ماهی سه چهار تومن درآوردم ولی ۲۴ ساعت باید سرم تو گوشی می‌بود شوهرم اعتراض کرد ک انقد تو گوشی نباش منم از لج پیجمو حذف کردم 

الانم دوباره گهگاهی خیاطی میکنم ولی بچه هام نمی‌ذارن کوچیکین

دنبال ی کار خونگی و بی دردسرم

شما چ تجربه هایی داشتید

زبان درس دادم اموزشگاه

الانم کاراموز داروخانم امیدوارم استخدام شم بعدش

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی تقریبا آرزوی همس چطور راضی نیستی ب مرور کنار میای و دستت میفته رفتار با بچه هه نگران نباش

عزیزم هفت سال سابقه دارم و با بچه ها آشنام.معلمی شغلیه اگه بخوای وجدانن آسوده باشه به شدت خودت اذیت میشی و باید انرژی بزاری.

معلمم خیلی سخته و اذیت میشم.

بنظرت ارزششو داره برم فرهنگیان؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

عزیزم هفت سال سابقه دارم و با بچه ها آشنام.معلمی شغلیه اگه بخوای وجدانن آسوده باشه به شدت خودت اذیت ...

موفق باشی آره انرژی میگیره اما ساعت کاریش پایینه اینش خوبه