2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یک لحظه بیاید

627 بازدید | 50 پست

دوستان اگر کسی روز ششم پریود رابطه داشته 

باشه به صورت طبیعی یک مقدار..  بریز داخل 

آیا احتمال بارداری هست؟  باید قرص اورژانسی بخوره یا نه؟ 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سری میگن احتمالش خیلی کمه 

یک سری میگن خیلی زیاده 

واقعا این همه تناقض؟؟ 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
تو پریودی؟؟🤢🤢🤢🤢

لزوما تا ٦ ام خونريزي نيست كه گاهي سه روزست

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
تو پریودی؟؟🤢🤢🤢🤢

بله عزیزم

احتمالش نزديكه صفره

اما اگه خيلي حساسي بخور، ممكنه ٤ روز بعد پريود شي باز

كلا تو سيكل پريود قرص اورژانسي خوردن احتمال زياد باعث ميشه چند روز بعد دوباره ديواره رحم بريزه ولي حجم خيلي كم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...