2777
2789
عنوان

بياييد دلداريم بدين شما رو به مظلوميت بچه هاتون قسم مي دم

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 216 پست

برای پزشکها و پرستارا دیگه عادی شده، اگر قرار باشه با هر بیمار خودشونو بکشن که دیگه چیزی نمیمونه ازشون.

بازم بی تفاوتن و انقدر زندگیشون تحت تاثیر قرار می گیره ولی به روزی که بخوان بی تفاوت نباشند

گیرم که آب رفته به جوی باز آید، با آبروی رفته چه باید کرد؟

از امام حسین میخوام به حقه دردانه ی شس ماهش به پسرکوچولویه شما رحم کنه و انشالله سلامتیش رو به دست بیاره.خدایا رحم کن به این مادره دلواپس

خدایا ممنون بابت همسر و پسر گلی که به من عطا نمودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو به نوزاد شش ماهه کربلا قسم میدم

هر چه زودتر شفای عاجل عنایت کنه به گل پسرت

عزیزم نگران نباش به حرف دکترها هم اهمیت نده بسپار ب خدا 

این روزهای تلخ تموم میشه ان شالله زود زود پسرتو بغل میکنی شیرش میدی 😙

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الهم صل علی محمد  وال محمد انشالله عزیزم بزودی پسرخوشکلت خوب بشه بیاریش خونه .غصه نخور عزیزم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

غربالگری هارو کامل انجام دادید؟

اخه خیلی جاها کامل انجام نمیدن، باید دقیقا تاکید کنی فلان و فلان و فلان همه انجام بشه.

گیرم که آب رفته به جوی باز آید، با آبروی رفته چه باید کرد؟

وقتی مادر میشوی تصمیم عجیبی میگیری

تو 

میخواهی برای همیشه قلبت جایی بیرون از سینه بتپد 

ای جانم مادر عزیز بی تاب نباش گلم ب پسر اولت فکر کن اونم گناه داره مادرش اینجور ببینه 

صبود باش خانومی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی