2777
2789
عنوان

بياييد دلداريم بدين شما رو به مظلوميت بچه هاتون قسم مي دم

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 216 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوربون دلت برم عزیزم😭😭 امام رضارو قسم دادم جان جوادش  جیگرم ریش شد و اشک‌امونم نمیده پست ها ...

سلام دوستِ مهربونم 

الان پسرم 2 سال و نیمه هست و روی پام خوابیده خداروشکر خیلی هم باهوش و پرانرژی و شاد و شیطونه داشتم این تاپیکم رو که برای زمانِ بیماریش هست رو می خوندم به این پست شما که رسیدم، دیدم چقدر خواهرانه دعا و همدردی کردی، واقعا ممنونم 🙏🙏🙏 ان‌شاءالله خدای مهربون خودش جوابِ این مهربونی و انسانیتت رو بده و همیشه یکی مثلِ خودت در مسیرِ زندگیت قرار بگیره که همینطور خالصانه دعاگوت باشه و خیرت رو بخواد 🙏🙏🙏

ممنونم ❤️

الهی بمیرم واسه اون دلت که داره آتیش میگیره،بمیرم واسه دلتنگیهات بمیرم واسه اشکات،درکت میکنم من دو م ...

سلام دوستِ مهربونم، ممنونم که توی اون روزای سخت که این تاپیک رو زدم، اومدی و با اون دلِ مهربونت دلداریم دادی و برای پسرم دعا کردی، خدارو شکر الان پسرم 2 سال و نیمه هست و شاد و سالم و پر انرژی، خوشحالم که خدای مهربون به شما هم یه پسر کوچولو عطا کرده انشاءالله دامادیشو رو ببینی و شاد و خوشبخت و سربلند باشید، و  دستِ حمایت و رحمتِ خدای مهربون مثل ابر بالای سر خودت و پسرت و خانوادت باشه 🙏🙏🙏