2777
2789
عنوان

بياييد دلداريم بدين شما رو به مظلوميت بچه هاتون قسم مي دم

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 216 پست

منم صدتا صلوات میفرستم به نیت شفای پسر کوچولوت ، توکلت به خدا باشه عزیزم .

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از خدابخواه خدا دعای مادر رو قبول میکنه برادر منم کوچیک بود عفونت ریه گرفته بود دکترها جوابش کردن بیچاره مادرم فقط اشک می ریخت میگفت خدایا من بچم رو از تو میخوام دکترها برا خودشون میگن اما دکترها دادشم رو مرخص کردن به مادرم گفتن ببرش خونه باور کن با قطره چکون بهش اب میدادن نفس رو سینش بود دم صبح که مادرم خوابش برد وقتی پاشد دید داداشم تو رختخوابش نشسته انگار نه انگار مرضه بردش بیمارستان دوباره از ریه اش عکس گرفتن ازمایش خون گرفتن همش سالمم بود اونو شفا دادن الان ۲۸ سال از اون موضوع میگذره حالا داماد شده نمظورم اینه اصلا به حرف دکترهاا اعتنا نکن دکترها چکارن تو مادری دعات در حق فرزندت میگیره مطمین باش براش دعا اینشالله به زودی زود خوب میشه الهی امین

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
انشااله به حق دعاي خير شما . رايان 

اگه شناسنامه نگرفتی هنوز نذر کن و اسمشا بزارعلی اصغر.خودش شفاش میده.انشاالله

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

الهی بمیرم  .علی اصغر حسین شفاش بده ان شاالله.امیدت به خدا باشه توکل کن. امیدوارم زود خوب بشه همه چیز دست خداس

از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!

توکل بخدا.انشاا... خدایا به آبروی امام رضا حاجت دل این مادرو بده...

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

درکت میکنم بچه منم ی هفته بستری بود و تمام تنش سیاه شده بود موهای تنم سیخ شد نذر کن و توکلت بخدا باشه 😭😭😭😭😢😢😢😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....