چقدر دكتر و پرستارا دلسنگ مي شن رك بهم گفتن دعا كن اگرم بمونه ، سالم برات بمونه 😢😢😢😢پرستاره هم مي گفت بچه اولت چيه ؟ گفتم پسر با يه حالت معني داري گفت خوب پس .... يه پسر ديگه داري. گفتم اين چه حرفيه مي زنيد اين بچمم به جونم بسته هست پسر ٣١ روزم از امشب تو آي سي يو بستريه دكترا حرفاي دلسرد كننده زدن دل خودم و شوهرم خونه .شوهرم امروز گريه اش بند نمي اومد منم از اون بدتر .شما رو به معصوميت همه بچه ها قسم مي دم براي سلامتيه پسرم دعا كنيد خدا اونو دوباره بهمون بده و به برادر بزرگترش ( پسر بزرگم ) رحم كنه خيلي تو اين يك ماه بهش انس گرفته خيلي شيرين قربون صدقه اش ميره . اگه خدايي نكرده چيزيش بشه پسر بزرگمم داغون ميشه . خدا بهمون رحم كنه به حق همه دلهاي شكسته . از وقتي به دنيا اومده توي اين يك ماه كه از عمرش مي گذره دنيا باهاش خيلي بي رحم بوده تمام دست و پاش جاي سوزن و انژيوكته . ناراحتيه خوني داره به اسم همانژيوم كه توده هاي برجسته بزرگي توي يك طرف سر و گردنش به وجود آورده و الانم خونريزي زير پوستي كرده وخطرش اينه كه بزرگ شدن و ورم كردن و دارن راه نفسشو تنگ مي كنن . بچم توپولو خوشگل و مظلومه از صبح ديگه نزاشتن شيرش بدم وقتي منو از آي سيو بيرون كردن اون داشت با چشماي مظلومش منو دنبال مي كرد . جيگرم آتيش گرفت امشب اولين شبيه كه ازش دورم . از بعد از ظهر مجبروم شيرمو بدوشم و اونجا بچم گرسنه هست فقط سرم بهش وصله . تورو خدا هركدومتون يك صلوات براي سلامتيش بفرستيد هر كس فرستاد لايك كنه كه بدونم و دلم به دُعاتون گرم بشه خدا خودش به حق دل شكسته خودم و شوهرم و پسر بزرگم ، جواب دعاي خيرتون رو بده 😢😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا رو قسم میدم به عزت و جلالش به گلوی بریده حضرت علی اصغر قسمش میدم شفای طفل معصومت رو بده .عزیزدلم میدونم روزای سختی داری .نذر سفره صلوات بکن به نیت ۱۴ معصوم .من که حاجت گرفتم چند بار انشاالله که حاجت تو رو هم بده .