2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بترسه ممکنه مخفی کاری کنه یا دروغ بگه.

یسوال دیگه قبلا امکانش نبود همدیگرو ببینیم ولی الان هست یه بار غیر مستقیم ازش خواستم بیاد ولی یجورایی انگار دلش نمیخواد بیاد دلیلش نمیدونم چیه

یسوال دیگه قبلا امکانش نبود همدیگرو ببینیم ولی الان هست یه بار غیر مستقیم ازش خواستم بیاد ولی یجورای ...

سعی کن به هیچ عنوان کارهای مردونه انجام ندی! 

این کارا خوب نیست!!!!!

مرد ذاتا طالب هست(همین که تو میگی بیا) و زن ذاتا مطلوب(یعنی این خواسته باید از سمت اون باشه نه تو) تو باید ناز کنی!

زنونه باش!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
سعی کن به هیچ عنوان کارهای مردونه انجام ندی! این کارا خوب نیست!!!!!مرد ذاتا طالب هست(همین که تو میگی ...

فهمیدم دیگه بهش نمیگم میتونی چیزای بیشتری ازش بهم بگی

فهمیدم دیگه بهش نمیگم میتونی چیزای بیشتری ازش بهم بگی

ببین،اون هم بی عقله و هم اینکه مثل تو باهوش نیست، روی خونواده مخصوصا مادرش حساسه اما ممکنه بروز نده، یک اصطلاح هست که میگن بچه ننه ! عین تو نیست که از درون استقلال رو دوست داری، اون وابستگی احساسی داره و یه جورایی لوسه،خیلی فراموشکار هست و زیاد با حال نیست که بگی پایه ی خوشگذرونی باشه و ... گاهی دلش میخواد دیده نشه و از همه دور باشه، با زبون نرم و خوش رام میشه، گاهی روی یک مسئله ای قفلی میزنه و ذهن اعتیادی داره و باز اون قضیه رو بیخیال میشه، اهل این هست که پولش رو به فنا بده!!!! ذاتش و طبعش زنونه س با اینکه مرده !!!!!!

ببین،اون هم بی عقله و هم اینکه مثل تو باهوش نیست، روی خونواده مخصوصا مادرش حساسه اما ممکنه بروز نده، ...

اره دقیقااا همش درسته جز خوشگذرونی اگه کارش نباشه یا مسافرته یا مهمونی یا با دوستاش یا بازی و خیلی خیلی بیخیاله نمیدونم راجب من فقط انقد بیخیاله یا همه چی

بنظرت میتونیم اینده ای داشته باشیم

یا سعی کنم فراموشش کنم

چندبار ترکش کردم ولی نتونستم زندگیم بدون اون مختله

اره دقیقااا همش درسته جز خوشگذرونی اگه کارش نباشه یا مسافرته یا مهمونی یا با دوستاش یا بازی و خیلی خ ...

خوشگذرونیاش بیشتر تا وقتی هست که مجرد باشه بعدش سیستمش عوض میشه، ضد حال میزنه تا خوشی.

به نظرم تصمیم با خودت هست ، میتونی شانس های دیگه ای هم داشته باشی که توی رابطه حس بهتری بهت بده.

خوشگذرونیاش بیشتر تا وقتی هست که مجرد باشه بعدش سیستمش عوض میشه، ضد حال میزنه تا خوشی.به نظرم تصمیم ...

راستش نمیتونم از این ادمام که خیلی سخت با بقیه خو میگیرم ولی اگه بگیرم دیگه فراموش کردنش سخته برام و فکر نکنم کسی دیگه ای پیدا بشه

چجوری این همه اطلاعات میگی از رو تاریخ تولد

راستش نمیتونم از این ادمام که خیلی سخت با بقیه خو میگیرم ولی اگه بگیرم دیگه فراموش کردنش سخته برام و ...

فقط یک چیز دیگه یادم رفت،اون بسیار ظاهر بینه و به زیبایی اهمیت میده و زیبا بودن اونو تحت تاثیر قرار میده پس هییییچ موقع از ظاهرت غافل نشو، اینکه میگم زیبا باش هم منظورم این نیست مثلا هر روز موهاتو یک رنگی کنی و .. چون موهات به مرور خراب میشن!

اگر زیبایی،حواست باشه زیباییتو نابود نکنی چون برگ برنده ت هست.

فقط یک چیز دیگه یادم رفت،اون بسیار ظاهر بینه و به زیبایی اهمیت میده و زیبا بودن اونو تحت تاثیر قرار ...

وای اره دقیقا ظاهر خیلی براش مهمه من همیشه سادم و بدون ارایش میگه ارایش کردن یاد بگیر

از رو عکس میتونی چیزای بیشتری بگی بهم؟

وای اره دقیقا ظاهر خیلی براش مهمه من همیشه سادم و بدون ارایش میگه ارایش کردن یاد بگیراز رو عکس میتون ...

نه ربطی به عکس نداره، پس آرایش کردن هم یاد بگیر.