2777
2789

تو پسره رو عاشقانه دوست داری،اونم دوستت داری ولی نه اون اندازه !

اون احساسی و با محبت هست همچنین ترسو و در احساسش ناپایداره، اگر قَدرت رو بدونه خوبه

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو پسره رو عاشقانه دوست داری،اونم دوستت داری ولی نه اون اندازه !اون احساسی و با محبت هست همچنین ترسو ...

یعنی میگی اونقدرا جدی نیس میشه بگی در چه حد دوسم داره

یعنی میگی اونقدرا جدی نیس میشه بگی در چه حد دوسم داره

نمیتونم حسم رو توضیح بدم !

کشش و جذبی که نسبت بهت داره از عشق نمیاد از نوعی دوستی و نزدیکی خلقی ورفتاری میاد، اینطوری نیست که بخواد راه بیافته دنبال عشق چون تمام اسباب زنونه ش رو خودت داری

نمیتونم حسم رو توضیح بدم !کشش و جذبی که نسبت بهت داره از عشق نمیاد از نوعی دوستی و نزدیکی خلقی ورفتا ...

یعنی هیچوقت عاشقم نمیشه؟

خب منظورت چیه تمام اسباب زنونه ش رو دارم؟

ممکنه کسی دیگه ای تو زندگیش باشه؟

یعنی هیچوقت عاشقم نمیشه؟خب منظورت چیه تمام اسباب زنونه ش رو دارم؟ممکنه کسی دیگه ای تو زندگیش باشه؟

من نگفتم کسی توی زندگیشه.

یعنی چیزی کم نداری که بخواد دنبال کس دیگه ای باشه

من نگفتم کسی توی زندگیشه.یعنی چیزی کم نداری که بخواد دنبال کس دیگه ای باشه

ببخشید انقد سوال میپرسم 

بنظرت فقط برای سرگرمی مونده تا وقتی بهترشو پیدا کنه؟

من نگفتم کسی توی زندگیشه.یعنی چیزی کم نداری که بخواد دنبال کس دیگه ای باشه

تورو با یک خانوم دیگه که تگم کرده بود اشتباه گرفتم🥴

نه اونجوری که میخوای و تو عاشقشی اون عاشقت نمیشه ولی چون تشنه ی محبت و توجه هست تو براش دلنشینی

ببخشید انقد سوال میپرسم بنظرت فقط برای سرگرمی مونده تا وقتی بهترشو پیدا کنه؟

ببین؛ اون بخشی از وجودت رو خیلی دوست داره که البته کمه! اونو تیکه ت رو عاشقانه دوست داره، اگر اونو تقویت کنی عشقش بیشتر هم میشه، گفتی چندم بهمنی؟

عاشق چیه دقیقا نمیفهمم23 بهمنم

ببین تو دو تا بخش یا در واقع دوتا اخلاق توی وجودت داری، یکیش رو اصلا نمیپسنده! همونی که گاهی موشکافی میکنی، بد اخلاقی میکنه، گیر میده، لجبازه، سرده،مسائل مالی براش مهمه و .

این شخصیتت اونو میترسونه!!!

اون یکی دیگه از اخلاقت که دوستش داره، همونه که بیخیاله، به کسی و چیزی اهمیت نمیده، لوند و دلبره، بگو بخند و خوشگذرونه، احساسی و حساسه ولی از نوع دخدرونه نه از نوع منفی!

متوجه شدی؟!

ببین تو دو تا بخش یا در واقع دوتا اخلاق توی وجودت داری، یکیش رو اصلا نمیپسنده! همونی که گاهی موشکافی ...

اره متوجه شدم یعنی اگه مورد اول رو دیگه نباشم درست میشه

اره متوجه شدم یعنی اگه مورد اول رو دیگه نباشم درست میشه

خیلی بهتر میشه، نباید ازت بترسه باید بتونه راحت دوستت داشته باشه و کارهایی که دوست داره رو هم انجام بده، اینطوری کمتر دروغ میگه.