2777
2789

واقعا. نمیکشم اصن. درس خدمات متقابل ایران و اسلام هیلی سنگیه. چقد ازش سوال میاد تو ازمون.    دارم میخونم اخراشم اما. فک میکنم هیچی نفهمیدم .     به نظزتون با خوندن.   تست. تثبیت میشه.  در کل. چه مپضوعاتی تو ایندرس مهمه؟ کلی اسم داره اون اسما مهم هستن؟؟

چجوری بخونمش.   از کجاهاش بیشتر سوال میاد؟ شما چح چحوری خوندین. چند زدین این درسووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست کار کن بیشتر

اره فک میکنم با تست.    بهتر متوکه شم. چون سوال هست بهتر تو ذهنم میمونه.  این هفته دیگه عمومی ها تموم میشه.  میخوام اهر هفتع فقط تست کار کنم.  هفته بعد هم فنون و سنجش  رو صوت دارم صوت هارو گوش میدم تم‌م شد.   یه جزوه دارم برا مرور جزوره رو میبینم و بعد هفته بعدش   تستس کارر میکنم. .   رواشناشی رشدو فنون و سنجش رو فقط ویس گوش‌دادم فعلا

قصدم اینکه که. یه دور که خوندم. تستس بزنم. دوباره برم از خلاصه یع دور دیگه بخونم . اینجوری چحوره؟؟ ...

وله تست کن. فقط بخون. من فقط خوندم مرحله کتبی رو قبول شدم. اما قشنگ بخون و خلاصه نویسی داشته باش 

وله تست کن. فقط بخون. من فقط خوندم مرحله کتبی رو قبول شدم. اما قشنگ بخون و خلاصه نویسی داشته باش

چی یعنی تست کار نکنم؟؟؟   اخه با خوندن تنها. نمیشه که.  من این درس سنگینارو  جزوه تهیه کردم  از اون میخونم