2777
2789
عنوان

کسایی که ازمون استخدامی قبول شدن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانم من مهر امسال قبول شدم . از بس نکته داشت من فقط تستش زدم و وقت نشد خود جزوش بخونم تو امتحا ...

والا منم فک کنم باید حذف کنم.  خداروشکر قپبل شدی.  چیا رو خپب خوندی.  چقد زدی.  نمرت چند شد؟؟؟ 

والا منم فک کنم باید حذف کنم. خداروشکر قپبل شدی. چیا رو خپب خوندی. چقد زدی. نمرت چند شد؟؟؟

من بدون بومی بودم نمره کتیم 175 شد تقریبا پایینتر از 6 نفرشون. 

استانمون فقط 3 نفر میخواد . دو هفته بعدی ک دفتر چه اومد شروع کردم خوندن از 6 صبح تا 12 شب  بینش غذا میخوردمو  غذا میپختم  . پای غذا هم میخوندم 

خدا کمک کرد ک قبول شدم وگرنه رقابت خیلی سخت بود ..

دو سه تا درس سنگینش حذف کردم 

بقیش خوندم . و بعد  از خوندن تست میزدم 

عزیزم توصیه ام بهت اینه اول لیست کن کتابات و آماده کن ، تستاشونم آماده کن ک هر روز بدونی کدوما بخونی و مث من کلی وقتتاز این کانال ب اون کانال نری برا منابع ...

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من بدون بومی بودم نمره کتیم 175 شد تقریبا پایینتر از 6 نفرشون. استانمون فقط 3 نفر میخواد . دو هفته ...

من متاسفانه کم وقت میازم .   مثلا. تو میگی پای گتز. من پای گاز و غذا دریت نکزدن نمیخونم.  با گوشی ورمیرم  زمانی که پسرمو میخوابونم. نمیخونم با گوشی ور میرم .  تنها زمانی میتونم بخونم مه همه خواب باشن .دوتا بچه دازم ۱۰ سالع و یه ساله 

متسفاتع وقته مرده زیاد دارم.  وقتمو هدر میدم زیاد.

من یه کتاب جامع مسبر معلمی رو گرفتم.   اونو میخونم      

من بدون بومی بودم نمره کتیم 175 شد تقریبا پایینتر از 6 نفرشون. استانمون فقط 3 نفر میخواد . دو هفته ...

تو رمز موفقیتتپ تو قبولی کتبی چی میدونی.   کدومارو خوب خ ندی

رشته دانشگاهیت چی بود؟ ازکدومش شهری؟

منم. سهمیه بومی ندارم. چون خود تهرانم.  بومی تعلق نمیگیره.    خدا خودش به منم کمک کنه.

من متاسفانه کم وقت میازم . مثلا. تو میگی پای گتز. من پای گاز و غذا دریت نکزدن نمیخونم. با گوشی ور ...

با بچه یه ساله واقعا سختتره 

به امید خدا تموم میکنی و قبول بشی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کدومارو حذف کردی؟؟

اصول درمانگری و مشاوره اسلامی  کلا حذف کردم تستاشم نزدم چون بی نهایت زیاد بود 

و 

تغذیه و بهداشت مواد غذایی

سلامت و بهداشت ...

و همین خدمات مقابل اسلام فقط ی کم تستاشون زدم

اصول درمانگری و مشاوره اسلامی کلا حذف کردم تستاشم نزدم چون بی نهایت زیاد بود و تغذیه و بهداشت مواد ...

اهان رشته ت بهداشت بود برای مربی بهداشت شرکت کردی؟    

اللن کارت چجوریع؟؟؟    چند روز در هفته میری؟

و حقوقت مثل بقیه معلماس؟؟  من کاردانیم بهداشت خانوادس 

اهان رشته ت بهداشت بود برای مربی بهداشت شرکت کردی؟ اللن کارت چجوریع؟؟؟ چند روز در هفته میری؟ و ...

من برا کیفیت بخشی سبک زندگی شرکت کردم همون معاون پرورشی . 

حقوق  هنوز ندادن ، شنبه تا چهارشنبه میرم