2777
2789
عنوان

گوش درد شوهرم

3385 بازدید | 37 پست
چیکار کنم الان 5 روز هست که گلودرد داره 2-3 روزه که گوش درد شده حاضر نیست بره دکتر . آموکسی سیلین خورده ولی هیچ اثری نداشته. فقط ژلوفن میخوره که دردش ساکت بشه.

چیکارش کنم ؟؟؟

دکترای سایت میشه کمک کنین ؟؟

یک کیلو شلغم بپز با آب کم بده همشو بخوره وآبلیمو و عسل و آبجوشم عالیه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوقطره روغن زیتون بریز داخل گوشش دردش رو از بین میبره واقعا عالیه

واقعا؟اخه منم گوشم دردمیکنه ونمیتونم خوب بشنوم باهاش

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من پدرم در اومد من گوشم گرفته بود 5 تا دکتر عوض کردم داشتم دیونه می شدم اصلا تشخیص نمی دادن یکی می گفت دریچه نمی دونم چی باز مونده یکی می گفت بسته شده اخرش یه دکتر خدا عمرش بده 10 تا امپوله سفازولین برام نوشت گفت عفونته شدید داره دارو ها رو مصرف کن واگر نه باید عملت کنم منم هر شب می رفتم امپول می زدم تا خوب شد ولی پدرم دراومد

گوش درد رو نمیشه تحمل کرد .کاری نکنید طاقتش که سر اومد خودش میره دکتر.بچه که نیست

بابام هم همینطور بود مکافات داشتیم حاضر نبود بره دکتر. شوهرم هم همینطوره ای خدا. 

یکی دوقطره روغن زیتون بریز داخل گوشش دردش رو از بین میبره واقعا عالیه

الان امتحان میکنم. چند ساعت بعد باید جواب بده ؟ فقط یه بار دو قطره بریزم یا باید هر چند ساعت مجدد بریزم؟

آره واقعا خیلی خوبه امتحان کن حتما جواب میده

ممنونم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.