2777
2789

واقعا نمیدونم چرا اینجوری شدم هر حرفی رو میزنم قبلش صد بار بخودم میگن نگو نگوووو بازم میگن راجب زندگی خصوصیم کی چیکار کرد و اینا ب همکارام یا دوستام میگم ، چیزی که میدونم خانوادگی و شخصیه و نباید بگم بعد ۵ مین ب غلط کردن میوفتم

۲۴ سالمه 

بنظرتون درست میشم ؟؟ طبیعیه؟؟ 😑😑

یا حسین

خیلی خودافشایی داری

زندگی خصوصیت نباید عمومی بشه وگرنه دردسر درست میکنی با زبون خودت یه جاهایی😑

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خودافشایی داریزندگی خصوصیت نباید عمومی بشه وگرنه دردسر درست میکنی با زبون خودت یه جاهایی😑

افرین دقیقا 

نمیدونم چرا ترک نمیکنم ، یاد نمیگیرم عین بچاهای ۵ ساله رفتار میکنم😭😭😭

یا حسین

یکم فلفل بزار تو جیبت بعد خواستی بگی یکم بریز رو زبونت خوب میشه

حالا جدای از شوخی خوب نیست این کار من فقط با مامانم راحتم این چیزا رو واسه مامانم میگم تا سبک شم یا یکی کع خیلییی بهش اعتماد دارم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
افرین دقیقا نمیدونم چرا ترک نمیکنم ، یاد نمیگیرم عین بچاهای ۵ ساله رفتار میکنم😭😭😭

بعد از اینکه اطلاعات میدی نظر بقیه درموردت چیه؟!

پرحرفی؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

خاک تو سرم من پیش خانواده شوهرم حرف میزنم نمیدونم چرا لال نمیمونم کلا ساکت نمیشم بدم میاد از خودم اون هفته خونشون بودم یه چیز ازم میپرسن با جزئیات تعریف میکنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دقیقا همینطوریمولی حالم از خودم بهم نمیخوره😂😂مشکلی ندارم با این ویژگی کلا آدم با سیاسیتی نمیخوام ب ...

اخه من نمیخام اینطوری باشم تا الان همش دردسر شده برام

یا حسین
یکم فلفل بزار تو جیبت بعد خواستی بگی یکم بریز رو زبونت خوب میشهحالا جدای از شوخی خوب نیست این کار من ...

من  وسواس فکری میگیرم تو مشکلات حاد یهو ب خودم میام میبینم گفتم 😑😑

یا حسین
خاک تو سرم من پیش خانواده شوهرم حرف میزنم نمیدونم چرا لال نمیمونم کلا ساکت نمیشم بدم میاد از خودم او ...

بآید یه راه پیدا کنیم که ساکت شیم من ک همش ضرر دیدم از پر حرفیم

یا حسین
من اینقدراز همچین ادمایی بدم میاد تا 2 دقیقه میبیننت میخان از خصوصی ترین مسائلت خبر داربشن حالا یکی ...

من هرکی ازم میپرسه عین آب خوردن میگم هرررچی هست نمیدونم چجوری رد کنم 😭😭😭

یا حسین