2777
2789

تازه با یه پسر غریبه سنتی آشنا شد بیست روز عقد موندن یه هفته میشه عروسی گرفتن 

بعد تنبلی تخمدان داره من گفتم فعلا به شوهرت نگو اونم به حرفم گوش کرد نگفت الان وقت دکترشه قراره بریم باهم بعد گفت به شوهرم چی بگم گفتم بگو تو پریودی درد شدید داشتم رفتم دکتر اونم فرستاده سونو بگیرم گفت باشه 

بنظرتون اشتباه کردم ؟

درسته حق شوهرشه بدونه ولی اون موقع ها ما شوهرش نمی شناختیم 🥲😏☹️

لطفااا بدو بیراه نگید بهم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم ونگفتم 

با اصلاح سبک بر طرف میشه

امیدش به خدا باشه

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

اصلا همین هم نباید بگه که داری می‌ره سونو یه زمانی هم فهمید بگه چکاپ هست سالی یکبار میرم بعد تو اینستا یه چیزی دیدم در مورد تنبلی تخمدان عسل .ریشه جنسینگ قزمز . گردلقاح خرما .ژل رویال مخلوط کنی بعد از صبحانه یه قاشق مربا خوری بخوره تا دو ماه 

همه تنبلی تخمدان دارند چیز مهمه ی نیست علایم تنبلی تخمدان چیست؟

عین مرد ها ریش کرده بود ولی پریودش بهم نریخته بود

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
ببخشید استارتر سایت واسه شماهم خرابه؟

ارع من با ف+یلتر شکن میام شما هم همین طور ؟؟

قبلا اینجور نبود

دغدغه فکری منم هست که ایا باید گفته بشه یا نشهء؟

نمی‌دونم منم فکرم مشغوله

بله من با فی🌷لتر امودم

فکر کردم فقط برا من اینجوره