امروز زنگ زدم به یه بنده خدایی که موکل داره گفت اینجایی که میری دکتر واسه بچه خوب نیست دیگه ادامه نده خواستم بدونم واقعا کسایی که موکل دارن میتونن اینده رو پیش بینی کنن؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به من گفت این مسیری که میری اشتباهه ولی وقتی شرایطموذگفتم گفت یه چند تا دعا هست انجام میدم گره و مشک ...
بهشون گوش نکن اکثرا برای پول گرفتن اینکارو میکنن بری تو فکرشون زیاد سمتت میان
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
سلام کاربری شما افتاده رو کاربری من .الان کاربری شما اسمش درسته؟