2777
2789
عنوان

اونایی که موکل دارن میتونن اینده رو پیش بینی کنن‌‌‌‌‌‍‍⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 23 پست
بجون خودمبعدم یک سری چرتو پرتا بهم‌گفت یک سری از علائم بدنمو گفت و اتفاقات زندگیم و گفت جن توی بدنمه ...

به من گفت این مسیری که میری اشتباهه ولی وقتی شرایطموذگفتم گفت یه چند تا دعا هست انجام میدم گره و مشکلات از سر راهت برداشته بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من گفت این مسیری که میری اشتباهه ولی وقتی شرایطموذگفتم گفت یه چند تا دعا هست انجام میدم گره و مشک ...

بهشون گوش نکن اکثرا برای پول گرفتن اینکارو میکنن بری تو فکرشون زیاد سمتت میان

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
ازت اگر پول گرفته میگم چون پول گرفته خواسته یه چیزی بهت بگه و تموم شه شماره یکی میذارم خادم امام رضا ...

نه ازم پول نگرفت از اقوام درجه یکه 

مرسی شماره فرستادی حتما بهش زنگ میزنم♥

اگ واقعا میدونی خوبه شمارشو بده

نه متاسفانه نمیتونم شمارشو بدم💗

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
نه متاسفانه نمیتونم شمارشو بدم💗

سلام کاربری شما افتاده رو کاربری من .الان کاربری شما اسمش درسته؟