کسی بدی درحقمون کرد که یکباره زندگیمون ازین رو به اون رو شد من میتونستم انتقام بگیرم شرایطش مهیا بود ولی همه چی رو سپردم به خدا واینکارو نکردم خدا هم کاری نکرد حالا من پر از خشم ونفرت ام اسم طرف که میاد تیک عصبی میگیرم چی کار کنم این خشم ونفرت ازم دور بشه
بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
بدیش اینه وقتی تلافی نمیکنی طرف فک میکنه ترسیدی یا لالینمیدونه از خدا میترسموگرنه بد بودن راحت ترین ...
من میتونستم حقیقتی رو فاش کنم که طرف آبروش بره دقیقا اون با اهمیتی که به ما زد آبرمونو برد گفتم من این کارو نمیکنم تا وجدانم آسوده باشه قطعا خدا خودش حقیقتو فاش میکنه ولی نکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیدونم چیکار کردن باهات من در حد خودم بخشیدممثلا از پولی بردن و ندادن بخشیدم و بعدا واقعا بهم پ ...
تهمت زدن وبردن آبرو ودرسایه همین تهمت خودشون زندگی آروم وخوبی دارن طرف غلطی کرده برای اینکه زندگیش ازهمه نپاشه به ماتهمت بسته بخاطر این موضوع چقد تو زندگیم اختلاف افتاد چقد تنش وجنگ اعصاب داشتم چطور ببخشم آیا انتظار اینکه خدا خودش حقیقتو فاش کنه زیاده؟من میتونستم به راحتی انتقام بگیرم شرایطش بود ولی با خدا معامله کردم اونم انگار منو نمیبینه
تهمت زدن وبردن آبرو ودرسایه همین تهمت خودشون زندگی آروم وخوبی دارن طرف غلطی کرده برای اینکه زندگیش ا ...
یه چیزی بگم؟ اگه شرایطشو داشتی که از حقت دفاع کنی و مدرکم داشتی باید خودت دست به کار میشدی. خدا چجوری باید حقیقتو فاش میکرد؟ نه اینکه توانا نباشه ها ولی وقتی خودت میتونستی باید حقتو میگرفتی
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
یه چیزی بگم؟ اگه شرایطشو داشتی که از حقت دفاع کنی و مدرکم داشتی باید خودت دست به کار میشدی. خدا چجور ...
ببین مدرک برا اون جریان نداشتم ولی بعداً یه سری مدارک پیدا کردم میتونستم به راحتی زندگیشونو خراب کنم ولی نکردم خواستم وجدانم آسوده باشه ب این امید که خدا خودش حقیقتو فاش میکنه