2777
2789
عنوان

چی کار کنم خشم وکینه رو از خودم دور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست

الان در واقع حسرت اون فرصت از دست رفته برای تلافی رو میخوری، من تو این شرایط بودم هیچی مث تلافی آدمو آروم نمیکنه.

بخشش هم اگه خوب بود این همه مجازات برای جرم های مختلف تعریف نمیشد مثل قصاص...

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

بدیش اینه وقتی تلافی نمیکنی طرف فک میکنه ترسیدی یا لالینمیدونه از خدا میترسموگرنه بد بودن راحت ترین ...

من می‌تونستم حقیقتی رو فاش کنم که طرف آبروش بره دقیقا اون با اهمیتی که به ما زد آبرمونو برد گفتم من این کارو نمیکنم تا وجدانم آسوده باشه قطعا خدا خودش حقیقتو فاش می‌کنه ولی نکرد

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم ببخشم

من نمی‌دونم چیکار کردن باهات من در حد خودم بخشیدم

مثلا از پولی بردن و ندادن بخشیدم و بعدا واقعا بهم پس دادن پولو.

متلک و غیبت فامیلم که همیشه هست و من می‌بخشم. برای هیچکس آرزوی بدبختی نکن. از خدا بخواه قلبتو مثل برف سفید کنه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من می‌تونستم حقیقتی رو فاش کنم که طرف آبروش بره دقیقا اون با اهمیتی که به ما زد آبرمونو برد گفتم من ...

تهمت

الان در واقع حسرت اون فرصت از دست رفته برای تلافی رو میخوری، من تو این شرایط بودم هیچی مث تلافی آدمو ...

ازون کارم پشیمون نیستم ولی انتظار داشتم خدا خودش حقیقتو فاش کنه ولی نکرد 

من نمی‌دونم چیکار کردن باهات من در حد خودم بخشیدممثلا از پولی بردن و ندادن بخشیدم و بعدا واقعا بهم پ ...

تهمت زدن وبردن آبرو ودرسایه همین تهمت خودشون زندگی آروم وخوبی دارن طرف غلطی کرده برای اینکه زندگیش ازهمه نپاشه به ماتهمت بسته بخاطر این موضوع چقد تو زندگیم اختلاف افتاد چقد تنش وجنگ اعصاب داشتم چطور ببخشم آیا انتظار اینکه خدا خودش حقیقتو فاش کنه زیاده؟من می‌تونستم به راحتی انتقام بگیرم شرایطش بود ولی با خدا معامله کردم اونم انگار منو نمیبینه

تهمت زدن وبردن آبرو ودرسایه همین تهمت خودشون زندگی آروم وخوبی دارن طرف غلطی کرده برای اینکه زندگیش ا ...

یه چیزی بگم؟ اگه شرایطشو داشتی که از حقت دفاع کنی و مدرکم داشتی باید خودت دست به کار میشدی. خدا چجوری باید حقیقتو فاش میکرد؟ نه اینکه توانا نباشه ها ولی وقتی خودت میتونستی باید حقتو میگرفتی

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من می‌تونستم حقیقتی رو فاش کنم که طرف آبروش بره دقیقا اون با اهمیتی که به ما زد آبرمونو برد گفتم من ...

منم دقیقا تو همچین وضعیتیم

طرف دست پیش گرفت با پا پس نیفته

حتی فحشم داد ومن بازم دهنمو بستم

از خدا میترسم

ولی اونا از گفتن هیچ حرف کثیفی دریغ نکردن

نمیدونم دیگه کاری نمونده نکرده باشن

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
یه چیزی بگم؟ اگه شرایطشو داشتی که از حقت دفاع کنی و مدرکم داشتی باید خودت دست به کار میشدی. خدا چجور ...

ببین مدرک برا اون جریان نداشتم ولی بعداً یه سری مدارک پیدا کردم می‌تونستم به راحتی زندگیشونو خراب کنم ولی نکردم خواستم وجدانم آسوده باشه ب این امید که خدا خودش حقیقتو فاش می‌کنه

منم دقیقا تو همچین وضعیتیمطرف دست پیش گرفت با پا پس نیفتهحتی فحشم داد ومن بازم دهنمو بستماز خدا میتر ...

دقیقا مثل من خدا هم انگار طرف ظالمه