2777
2789
سایت مجرمه چون اطلاعات خصوصی و خصوصا شماره ما کاربرها رو فاش کرده

عزیزم شما الان خودتونید؟

دیشب یه کاربر با کاربری شما تاپیک میزد

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

چون ماها یاد گرفتیم با همه چی زود سازگار بشیم 

اگه بندازنمون تو دریا هم آب شش درمیاریم و شنا میکنیم کیف میکنیم . چون تو سرمون زدن و صدامون درنیومده . الانم جای اینکه تحریمشون کنیم چند روز بیخیال این سایت کوفتی بشیم .اومدیم داریم خاطرات دیشب تعریف میکنیم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارشم دیدی؟

برام میوورد ولی حق الناسه نگاه نکردم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

اون ساعت نی نی سایت من کلا قطع بود یعنی کسی رفته تو کاربریم ؟؟؟

قطع نبود کند میشد باید چن بار میزدی رو ی تاپیک یا هرچیز دیگه تا بالا میومد

اگه کسی میومد تو کاربریت اون گوشه ی بالا عکس و اسم یکی دیگه میوفتاد 

ای کاش همه مث شما باشن.من استرس گرفتم ازدیشب

خانومای متاهل میان عضو میشن اینجا و دختر هایی که شاید خانواده و شوهر خبر نداشته باشه

ما تاپیک میزنیم با کلی اسم مستعار و کوفت و زهر مار باز کاربریمون لو میره چه بریه به اینکه شمارمون معلوم باشه

اون ساعت نی نی سایت من کلا قطع بود یعنی کسی رفته تو کاربریم ؟؟؟

مال منم کلا قطع بود

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil