2777
2789
عنوان

اونایی ک ازدواج کردن برای بار دوم بیاین سوال های تخصصی واقعا گیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 88 پست
میترسم دوباره بخوام جدا شم و دردسر بکشم

چندسالتونه جفتتون 

اونم ازدواج دومشه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چطور میخوایی زیر یه سقف برین؟😐

فعلا صیغه ی یه ساله میکنم ب عنوان نامزد 

تا اینم خونش یکم خرج داره اونو رو ب راه کنه 

اما بعضی شبا میرم پیشش ببینم تو این یه سال اصلا ب درد ازدواج میخوره

چه عجله ای داری!! چه خبر هس؟ فک کردم حداقل ۳۰ سالته، این یکی ک راحت صیغه میکنه و ی مدت میذاره میره دستتم جایی بند نیس حامله هم ک شی ....

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اول باید یاد بگیری که چه کاری به صلاحته،خانوادت که بی خبرن،به خاطر طرف قبول کردی صیغه شی،اونوقت خودت ...

خو چیکار کنم 

می‌خوام یه ساله صیغه کنم 

اونم خونه اینا رو یکم خرج داره راستو ریست کنه و... و اصلا ببینم ب درد ازدواج دائم میخوره 

والا من یه بار پیش همه خوار شدم نمیخوام بار دوم رو تجربه کنم 

این دهه هشتیا چشونه، ۲۲ سالگی یبار طلاق الانم صیغه ۹۹ ساله. یکم نفس بگیر اول راهی تموم نمیشه شوهر

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چقدر ساده ای اخهههههه

مرد میاد جلو بااین همه نازوعشوه خریدنو عروسی و خونه و فلان توزرد از آب در میاد اینکه دیگه معلومه اوضاعش

هرگز 

هرگز این کارو نکن

سنی نداری

آدم درستشو پیدا کن

تا ابد پیشش بمون