2777
2789

سلام.من یک هفته پریودم عقب افتاده و دوبار تا حالا بی بی چک زدم منفی بوده.با اینکه تازه سونو رفتم و میدونم مشکل خاصی ندارم پس چرا بی بی چک نشون نمیده؟برای تست خون هم نمیخوام عجله کنم.تا حالا همچین موردی براتون پیش اومده که بی بی چک درست نشون نده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باردار نیستی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

عزیزم معمولا بعد یه هفته حجم هورمون HCG به حدی میرسه که توی ادرار مشخص میشه و روی بی بی چک نشون داده میشه . احتمالا باردار نیستی . میتونی برای اطمینان بتا چک کنید . ولی عقب افتادن پریود یه وقتایی طبیعیه جای نگرانی نداره

منم همین مشکلو دارم چند روزه دل درد دارم ولی پریودم عقب افتاده

همون روزی که باید پریود میشدم ازمایش خون دادم منفی بود

نمیدونم دلیلش چیه

احتمال بارداری هست بنظرتون؟ اخه دل درد و کم و بیش دارم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما زود دادی . حداقل باید 1 هفته بگذره

ببخشید عزیزم چون اصلا هیچ اطلاعی ندارم میپرسم

روزی که قرار بود پریود بشم و ازمایش خون دادم حدودا ۱۰ روز از روز اقدام گدشته بود 

و جواب ازمایش منفی شد

بازم بنظر شما زود ازمایش دادم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همین مشکلو دارم چند روزه دل درد دارم ولی پریودم عقب افتادههمون روزی که باید پریود میشدم ازمایش خ ...

منم دل درد و کمردردو دارم.یعنی جوری که فکر میکنم الانه که پریود بشم ولی یک هفته ست خبری نیست.من ۶ ماهه در حال اقدامم و این ماه اولین ماهیه که پریودم عقب افتاده.من پریودام کاملا منظمه آخه.سر ۲۸ تا ۳۱ روز همیشه پریود میشدم.تازه هم سونو رفتم.مشکلی ندارم از بابت کیست و ...

ببخشید عزیزم چون اصلا هیچ اطلاعی ندارم میپرسمروزی که قرار بود پریود بشم و ازمایش خون دادم حدودا ۱۰ ر ...

آره زود تست خون دادین.حداقل یه هفته باید بگذره.من برای همین فعلا نرفتم آزمایش.میخوام ده روز کامل بشه بعد تست بدم.

منم دل درد و کمردردو دارم.یعنی جوری که فکر میکنم الانه که پریود بشم ولی یک هفته ست خبری نیست.من ۶ ما ...

دقیقا منم همین علائم و دارم

ایشالله پس بزودی جواب ازمایشت مثبت بشه و ذوق کنی

ببخشید من زیاد در این باره اطلاع ندارم که راهنماییت کنم فقط میتونم برات دعا کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم همین علائم و دارمایشالله پس بزودی جواب ازمایشت مثبت بشه و ذوق کنیببخشید من زیاد در این بار ...

ممنونم.انشاا.. برای شما هم خیر و مثبت باشه🤲🌱