2777
2789
عنوان

پسرم آسمانی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 7411 بازدید | 139 پست
متاسفم خدا خودش صبرت بده هیچ وقت حکمت اینکه خدا به بچه های پاک درد میده رو نفهمیدم

چون دنیا محل ازمون و امتحانه ....خدا بارها تو قران گفته مال و اولاد وسیله ازمایش شما هستن ....درواقع اون که بیماره که جایگاهش مشخصه که بهشته ،میمونه پدرومادر که بسته به صبر و اعمالشون اینده و اخرتشون را رقم میزنن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دعا کنید بیاد تو خوابم هر روز التماسش میکنم فقط بیاد ببینمش.😭

عزیزم😭😭😭

ایشالله میادخوابت میگه مامان قشنگم ناراحت نشی جام خیلی خوبه .دلت پرازارامش بشه دیگه غمگین نباشی

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

واای خدا اول صبحی چرا من باید این تاپیک ببینم،خدا صبرت بده عزیزم ،انشاالله خدا دیگه هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم😭😭😭ایشالله میادخوابت میگه مامان قشنگم ناراحت نشی جام خیلی خوبه .دلت پرازارامش بشه دیگه غمگین ...

ممنون😔

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

کار خوبی میکنی عزیزم ....یه کم به خودت زمان بده حال روحیت بهتر بشه ...ولی یادت باشه همه ما از خداییم و به سوی اون برمیگردیم ...کسی تو این دنیا جاودان نیست ...صبور و قوی باش ...روزی چندبارهم خداروشکر کن که فرزندت را از درد و افت و گناه های این زمین محفوظ کرد و برد پیش خودش ....پسرشما لیاقت درد کشیدن نداشت اون جایگاهش از قبل بهشت بود و خدا گفت که نباید بیشتر از این بی گناه زجر بکشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

کاش جای پسر تو من میمردم اسی. 

باورتون نمیشه هر روز دارم میمیرم و زنده میشم. حسرت ازدواج و بچه به دلم مونده همش میگم خدایا دیگه کی. دوستم هر چندماهی یبارمیگفت وای من بچم دوسالشه تو هنوز مجردی. همش ب خدا میگم پس من چی مگه من چمه 😭😭😭😭 کاش بمیرم تا دیگه راحت شم. 

توروخدا قران فقط نگید زوده دیره که دلم میشکنه😭

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ممنون😔

الهی بمیرم برای دلتون😭😭😭😭😭

امیدوارم غم آخرتون باشه

به این فکر کنین که دیگه درد نمیکشه و زجر کشیدنش رو نمیبینین 😭😭...خدا بهتون صبر بده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !