2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه منه شرایطتت با این تفاوت ک من دوتا بچه دارم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خیلی سخته

دیگه ادم محبوره بسوزه و بسازه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

به همسرت بگو ک نیاز،داری بری کلاسی چیزی، یا باشگاه ورزشی عزیزم میتونی بگی همسرت چیکار کرده

برا این پرسیدم بگو چون کتابهای روانشناسی و ....رو خوندم ی چیزایی شایدم سرم بشه کمکت کنم 

به همسرت بگو ک نیاز،داری بری کلاسی چیزی، یا باشگاه ورزشی عزیزم میتونی بگی همسرت چیکار کرده

میگه برو شرایط فراهم می‌کنه که برم ولی نمیتونم هرکلاسی هم که میرفتم ولکردم گاهی اوقات به اسرار خودش میرم 

کار بدی در حقم کرد 

میگه برو شرایط فراهم می‌کنه که برم ولی نمیتونم هرکلاسی هم که میرفتم ولکردم گاهی اوقات به اسرار خودش ...

میفهمم چی میگه شاید چون انتظار نداشتی نزدیک ترین فرد زندگیت باهات این کارو کنه الان دیگه از،همه چی،زده شدی؟

میفهمم چی میگه شاید چون انتظار نداشتی نزدیک ترین فرد زندگیت باهات این کارو کنه الان دیگه از،همه چی،ز ...

دقیقا 🥲

یسری به جدایی فکر میکردم 

حس میکنم باهاش اصلا خوشحال نیستم خونه بابام خیلی خوب بود

میفهمم چی میگه شاید چون انتظار نداشتی نزدیک ترین فرد زندگیت باهات این کارو کنه الان دیگه از،همه چی،ز ...

نمیدونم چی بوده 

اگه خیانت بوده بنظرم حتما باید تراپی بری تا بتونی دوباره روحتو بازسازی کنه اما اگه چیزی دیگس بنظرم ب این فکر،کن ک تو قرار نیس تا اخر عمرت اینجور،زندگی کنی با خودت بگو هر طور شده باید برا ادامه زندگیم تلاش کنمو حالمو خوب کنم

برا این پرسیدم بگو چون کتابهای روانشناسی و ....رو خوندم ی چیزایی شایدم سرم بشه کمکت کنم

اینجا نمیتونم بگم 

کار من از روانشناسی گذشته خودمم هرچی خودندم دیدم من دیگه به آخر خط رسیدم