2777
2789
دقیقا هیچ وقت فکر نمی‌کردم اینطوری ضربه بخورم

راستشو بخوای من هر وقت مشکلی برام پیش میاد یا از زندگی کردن خسته میشم 

مث بچه ها پناه میبرم ب خدا 

الان چن وقتی هس نمازمو ترک کردم 😔

اما ی مدت بخدا ربع ساعت ک از اذان میگذشت نماز،میخوندم ی ارامشی اومد تو زندگیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم آرامش ندارم چطوری تحمل می‌کنی

کجا برم چیکار کنم زندکیا اینقد سخت شده قید خودمو زدم خودمو فدای بچه هام میکنم اونا تقصیری ندارن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

راستشو بخوای من هر وقت مشکلی برام پیش میاد یا از زندگی کردن خسته میشم مث بچه ها پناه میبرم ب خدا الا ...

ای جانم عزیزممم 

من خیلی وقته خدارو فراموش کردم 🥲

خیلی دلم میخواد باز نماز بخونم 

کجا برم چیکار کنم زندکیا اینقد سخت شده قید خودمو زدم خودمو فدای بچه هام میکنم اونا تقصیری ندارن

عزیزدلم خدابچه هاتو برات نگه داره امیدت به خدا باشه 

زندگی منم خوب نیست حال وحوصله ندارم شبا با قرص خواب هم خوابم تمی بره تا ساعت ۲ بعد از ظهر رو تخت ولو هستم تو فکر وخیال ،انگیزه هیچی رو ندارم کاش وجود نداشتم خسته شدم تحمل کاری ننی تونیم بکتیم ایچ وقت زندگی خوبی نداشتم درد بزرگتر اینکه فامیل خو شبخت دارم که باید چشم گریونم رو ازشون پنهان کنم 

زندگی منم خوب نیست حال وحوصله ندارم شبا با قرص خواب هم خوابم تمی بره تا ساعت ۲ بعد از ظهر رو تخت ولو ...

عزیزدلم خدا به دلمون نگاه می‌کنه الهی که مشکلت برطرف شه خودتم باید زیاد تلاش کنی ویضیتمون مثل همه 

آره زیادم براش مهم نیست یروز خوبه یروز بد

عزیز دلم بیا برا خودت ارزش قائل باش تو فقط ی بار زندگی میکنی الانم بهترین سن هستش چون جوون هستی 

حتما ی مشاور خوب برو بخدا حیفی اینجور بی روحیه باشی دو سه جلسه خودت تنها برو اما حتما پرسو  جو کن ک خوب باشع مشاور

عزیزم اینایی که میگی علائم افسردگیه. نیاز نیست خودت تنهایی حلش کنی از یه مشاور یا دکتر خوب کمک بگیر.

فکر نمی‌کردم یروزی افسردگی بگیرم 

ممنون عزیزم