2777
2789
عنوان

سلام خانما که چندین ساله وسواس ولتون نکرده بیاید درد ودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 43 پست
چرا ؟سختته؟منم یکی از دلایلی که گزاشتم باردار شم این بود پریود نشم نخامم اون یه هفته نجس پاکی کنم

نه وقتی میشم سختم نیست برای نجس و پاکی 

من وسواس بیماری دارم بیشتر 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من شش ماه فلوکستین ۲۰خوردم خداروشکر افسردگی مضخرف و بعضی بیماری های روان تنی که داشتم خوب شد  .الان پنج شش ماهه دارم ونلافاکسین (آلوینتا)میخورم . اضطرابم خیلی کم شده . وسواس فکریم بهترشده  ولی هنوز مشکل بلع و مشکل رفلاکس معده دارم که به دارو معده جواب نمیده.  قبلا اس سیتالوپرام  . آسنترا .کلومیپرامین   هم خوردم . بنظرم یه دارو که بهتون ساخت چندماه  بعد نتیجشو میبینین. دوز دارو هم باید توبدنتون به مقدار معین وثابتی برسه 

منم همین مدلیم. مثلا با خودم میگم اگ الان این کاری ک میخوام انجام بدما، انجام بدم ی اتفاق بد میفته. ...

خیلی بده واقعا من همش درحال ذهن خوانی بااینکه وسواس شمارش دیگه ندارم ولی این وسواس ذهن خوانی و مشکل بلع که دکتر میگه بخاطر وسواسته هنوز دارم . دارو چه میخوری ؟  باید چندماه ثابت یه نوع دارو رو بخوری  تا یکم بهترشی. وسواس  افسردگی اضطراب باهمن  

خیلی بده واقعا من همش درحال ذهن خوانی بااینکه وسواس شمارش دیگه ندارم ولی این وسواس ذهن خوانی و مشکل ...

دارو قبل بچه دار شدنم میخوردم حدود شیش ماه فقط میخوابیدم یعنی اصلا ن میتونستم برم بیرون ن کاری انجام بدم. یادم نیست اسماشونو. الان اگ بمیرم هم دیگ دارو نمیخورم چون با مرده هیچ فرقی نمیکردم

بله متاسفانه وسواس همراهش اضطراب و افسردگی میاره

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

دارو قبل بچه دار شدنم میخوردم حدود شیش ماه فقط میخوابیدم یعنی اصلا ن میتونستم برم بیرون ن کاری انجام ...

بهت نساخته باید عوضش میکردی. من دوکسپین می‌خوردم به شدت خواب آور بود .ولی بقیه داروهانه .کلومیپرامین یک دوماهه خوردم لب به غذانمیزدم دکتر عوضش کرد .فلوکستین  هم به شدت اشتهام کم کرد ولاغرترشدم ولی شش ماه ادامه اش دادم خداروشکر افسردگیم خیلی بهتر شد . الان آلوینتا میخورم  اینم اشتهام کم کرده ولی نه به اندازه فلوکستین‌.  بچه دارشدی بدترنشدوسواست ؟ من میترسم بچه دارم چون هم خودم هم شوهرم وسواس داریم. شوهرم سرترالین میخوره 

بهت نساخته باید عوضش میکردی. من دوکسپین می‌خوردم به شدت خواب آور بود .ولی بقیه داروهانه .کلومیپرامین ...

من فقط دپاکین و اسنترا رو یادمه. یه چند نمونه دیگ بودن اونارو یادم نیست. من هر ماه ک میرفتم پیش دکتر دوزشونو زیاد میکرد. انقدر بیحال بودم ک حتی غذا هم نمیخوردم. بعدشک ک گذاشتم کنار ریزش موی شدید پیدا کردم و وسواسم بدتر شد

بعد بچه دار شدنم چرا ب نسبت شدت گرفت ولی بعد ی مدت از وسواس عملی تبدیل ب وسواس فکری شد

من فقط دپاکین و اسنترا رو یادمه. یه چند نمونه دیگ بودن اونارو یادم نیست. من هر ماه ک میرفتم پیش دکتر ...

حتما برو  پیش یه روانپزشک خوب دوباره دارو بگیر  .منم بیحالم همش و حافظه و تمرکزم ضعیفه . فکرکنم من بخاطر تیروییدمم باشه که عمل کردم . درسته دارو اعصاب عوارض داره ولی بنظرم تحمل وسواس خیلی بده. من از بچگی خیلی حساس بودم و خجالتی  . اختلالات روانی ریشه در ژنتیک خراب شرایط زندگی بد داره .همه اعضای خانواده ام این وسواس ها رو دارن  واصلا خبر ندارن  بهشون هم میگم باور نمیکنن دلم براشون میسوزه که انقد استرس ووسواس دارن. مادرم همش مریضه. 

نمیتونم اصلا. خیلی سعی کردم کنار بذارم این حسای منفیو ولی نمیشه. پیش روانپزشک هم رفتم دارو هم خوردم ...

افسرده هم شدی

منم وقتی از این حس خسته میشدم

میخواستم خودمو بکشم راحت بشم

ما باید خودمون ناجی خودمون بشیم

سخته

کاش یکروز برای همیشه طعم آرامشو بچشیم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

حتما برو پیش یه روانپزشک خوب دوباره دارو بگیر .منم بیحالم همش و حافظه و تمرکزم ضعیفه . فکرکنم من ب ...

چقد ناراحت میشم برای آدمایی ک به این بیماری لعنتی مبتلا هستن😢الان نمیتونم دیگ دکتر برم چون پسرم فوق العاده شیطونه و اگ برم دکتر و داروی خواب آور بده پسرمو چیکارش کنم؟ وسواسی ی بیماری مسریه و همونطور ک گفتید ریشه در ژنتیک داره. داخل خانواده ما هم آدمای وسواسی زیادن ولی هر کدومشون ی مدلند