2777
2789
عنوان

سلام خانما که چندین ساله وسواس ولتون نکرده بیاید درد ودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 43 پست
من اینو قبلا داشتم خاک بر سرم همش نگام به پشت سرم بود پریود نشده باشمهمه جا هم عادتم شده بودخداروشکر ...

چطور بهتر شدی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

[QUOTE=360333169]خیلی سخته  من هر وقت میرم مسافرت یه چمدون بزرگ ملافه نو میبرم و کل اتاق هتل از تخت گرفته تا وسواس منم تمیزی کثیفی بود تا روزی که رفتم زایشگاه و مجبور شدم رو توالت فرنگی زایشگاه که پر خون خشک شده بود بشینم ۴ روزم بستری بودم ببین چه وحشتناک

بعد چهار روز خوب شدم تو اون چهار روز باهاش مواجه شدم خوب شدم الان وسواس شستشو دارم یادم میره یه چیزو شستم یا نه یا مثلا تو حموم نیم ساعت فقط سر و بدنمو آب کشی میکنم کفاش بره میگم اینا مواد شیمیایی نمونه سرطان و مریضی بشه خیلی میشورم فکرام مسخره س ولی خب واسه من عذابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بهتر شدی

یه وسواس دیگه‌ جایگزینش شد🙂

تو چک نکن

ول کن  پریود شم مشخص میشه

پریود یه حالت گرمی به بدن میده

بگو اگه‌پریود باشم حس میکنم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

بخداانقدر حالم بد بودفکرت گفت نکن اتفاق بد میفته تو برو انجام بده به خودت ثابت کن فکرت دروغ میگهبخدا ...

منم همین مدلیم. مثلا با خودم میگم اگ الان این کاری ک میخوام انجام بدما، انجام بدم ی اتفاق بد میفته. تو اون تایم باید ازون کار دست بکشم. اگ انجامش بدم تا ساعتها فکرم درگیر وحالم بده

کلا رو اطرافیانم هم حساس شدم اینک همشون چ فکری دررابطه با من میکنند

منم واقعا خستم و اصلا گاهی دوست دارم ک نباشم

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

منم این وسواس داشتم

ما وسواسیا انگار همه مثل همیم

کاش چیزی به اسم وسواس فکری اصلا نبود

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

وسواست رو نجسی و پاکیه؟

اونم دارم مثلا بچم پی پی میکنه انقدر میشورم که گریه میفته بعدشم از عذاب وجدان خودم گریم میگریه همه لا به لای پاهاش رو با دقت باید دست بمالم زیر آب جایی جا نمونه 

منم همین مدلیم. مثلا با خودم میگم اگ الان این کاری ک میخوام انجام بدما، انجام بدم ی اتفاق بد میفته. ...

بخدا ول کن فکر تو

من اول همین شد

بعد تبدیل شد به اینکه باید روزات تکراری شه

من‌جرات نمیکردم مثلا تو خونخ لباس نو بپوشم

عطر بزنم

تو خونه آرایش کنم

کتاب بخونم حتی

چون معتقد بودن چون امروزم مثل روزای قبل نیست حتما اتفاق بدی میفته باید روزام تکراری باشن و مثل هم

بخدا به خودت بیا

یا به فکرت بی محلی کن

یا برو همون کاری که میگه نکنو انجام بده

بخدا ول کن فکر تومن اول همین شدبعد تبدیل شد به اینکه باید روزات تکراری شهمن‌جرات نمیکردم مثلا تو خون ...

نمیتونم اصلا. خیلی سعی کردم کنار بذارم این حسای منفیو ولی نمیشه. پیش روانپزشک هم رفتم دارو هم خوردم ولی افاقه نکرد ک نکرد

کلا همیشه عصبیم. ذهنم درگیره و جدیدا هم فکر خودکشی زیاد ب ذهنم خطور میکنه

واقعا دست خودم نیست

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

من تحت درمانم دارو میخورم .قبل دارو همه چی تو ذهنم هزاربارمیشمردم الان دیگه نمیشمارم ولی وسواس ذهن خوانی و خودخوری زیاد  هنوز دارم  همه چی همش و ذهنم مرور میکنم از راه رفتنم تا حرف زدنم و... و خیلی میترسم که اتفاق بدی برا خانواده ام بیفته   انشالله نیفته . قبلنا حتی مراسم ختمشون تو ذهنم تصور میکردم وعذاب وجدان می‌گرفتم که نکنه بشه بااین فکرمن . خداروشکر یه خرده کم شده این وسواس فکری لعنتی . من بجز وسواس بیکاری های روانتنی وافسردگی  واسترس زیادی هم داشتم دوسال پیش رفتم روانپزشک لیستی از مشکلاتم نوشتم دادم دستش گفتم باورم نمیشه متولدهفتادی و اینهمه بیماری داری  که منشاهمشون اعصابه