2777
2789
عنوان

همسایمون دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 120 پست
کلا تاپیک اینجور فهمیدین ک من بدو بدو اومدم ب شوهرش گفتم من زنه رو ببینم دوباره بهش سلام میدم خودش ا ...

نبایدم کنی ! خدا ستار العیوبه به بنده هاش فرصت داده خودش بخواد دست همه را سر وقت رو میکنه. دونستم نکردی ولی اینکه میگی عکس بگیرمو و اعصابم خورده و خونش بزرگع و رختش فلانه یجوریه ... خوب سر سفره شما که نیست . از مردم بگذر تا خدا از تو بگذره جانم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا من گفتم عکس گرفتم؟من خلوت طرف کنکاش نکردم ک جلو ملع عام داشت همچین کاری میکرد

منظورمو بد گرفتی عزیزم

در کل میگم همچین چیزی دیدین بیخیال قضیه

خدا اون بالا قششششنگ همه چی رو میبینه و حواسش هست

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

دوستان، از خدا بخواید تا آخر عمر پاتون نلغزه

هیچ کس معصوم نیست، ان شاءالله همه ما با آبرو زندگی کنیم

ولی هر جا گناهی دیدید از آشنایی نگید... خدایی که به بنده اش فرصت توبه داده و آبروش حفظ کرده شما هم عیب کسی بپوشانید

زبانم لال این اتفاقهای سیاه ممکنه زندگی هر کسی رخ بده

چرا نپره، نه آویزونش میشه که یالا بیا من رو بگیر، نه ازش پول میخواد.از نظر پول و لباس شوهر بدبخت تام ...

منم دقیقا عین حرف شمارو دیدم 

بعد سقط رفت خونه مادرشوهر ترو خشکش کردن و نازشم خریدن😑

بعضیا هم قبول دارن اشتباه میکنن ولی بازم ادامه میدن

دقیقاً جز همون دسته وقیح ها هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نبایدم کنی ! خدا ستار العیوبه به بنده هاش فرصت داده خودش بخواد دست همه را سر وقت رو میکنه. دونستم نک ...

من شرایط خانوم گفتم ک همچین زندگی داره دلیلی بر خیانت نیست 

نگفتم سر سفره منه 

خدا اول ب همه بده بعدش من،چشمم هیچ وقت زندگی کسی نبوده

دوستان، از خدا بخواید تا آخر عمر پاتون نلغزههیچ کس معصوم نیست، ان شاءالله همه ما با آبرو زندگی کنیمو ...

شاید خدا خواسته یه تلنگری امروز بهش بزنه و متوجه اشتباهش بشه

چطور روش شده تعریف کنه

اوه انقد بی حیاست اومده جزئیات رابطه شون رو هم برا دختر مجرد تعریف کرده 

جلو  بچه ۴ساله ش تو خونه خودش با پسر غریبه رابطه داره 

چی بگم خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه

اگه برادرشه چرا از هم جدا شدن؟میگم منو دیدن زود زنه دستش ول کرد

میدونم منم میگم هیچ برادری یا شوهری با خواهر یا خانمش تو جمع اینجور نمیکنه... به قول خودت یه ریگی به کفششون بود 

خدا همه رو به راه راست هدایت بکنه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
تا حالا نگفتم ولی الان میگم سرتون تو زندگی خودتون باشه. اخه به ما چه ربطی داره. به پیر با پیغمبر رب ...

خب شوهرت خیانت کنه یکی رو خدا میزاره سرراهت عین همین به تو چه به من چه ها چون خودت گفتی دگ وقتی میفهمی که کار از کار گذشته

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

نه مرده خیلی آرومه اصلا همچین چیزی رو چطور میشه گفت؟

باشه شاید مصلحت همین باشه ولی درمورد فلمیل شنیدم که میگن گفتم شاید همسایه تم همین باشه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم