2777
2789
عنوان

همسایمون دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 120 پست
چیکار کنم خواهر دلم ب حال بچه اش سوخت

والا ظاهرش اینه که به فکر بچه ای ولی به نفع بچه و هم همسرشه که بدونه از این بی همه چیز جدا شه انشالله یه زن خوب بگیره خیلی بهتره تا این میدونی دقیقا مصداق لیاقت مادری نداشتنه این همونطور که مردهای خیانتکار به فکر بچه هم نیستن ولی تو موقعیت باشی کار سختیه درک میکنم مرده از اینا نیست که بزنه زنه رو بکشه؟

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

ن عزیزم کاملا درست زن یا مرد خیانت کار واقعا حقشون اعدام ولی میگم فوضولی تو زندگی بقیه هم حکمش خوب ...

اینکه یهویی چیزی رو ببینی فضولی نیست

اینکه تو شوک بری و حالت بد بشه بیای اینجا بگی مهم نیست

اینکه بره زندگیشون رو بریزه بهم اشتباهه

ولی من چند مورد اینجوری دیدم ناشناس خود طرف رو تنهایی 

تهدید کردم اگه تکرار بشه ابروتو میبرم

نمیدونم تاثیر داشته یا نه

ولی وظیفه خودم رو در قبال همسر و خونواده  شخص خائن انجام دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه پول همین شوهر برا همون پسره خرج میکنن اون پسره اگه آدم باشه با متاهل نمیگرده

چرا نپره، نه آویزونش میشه که یالا بیا من رو بگیر، نه ازش پول میخواد.

از نظر پول و لباس شوهر بدبخت تامین میکنه، بی خبر از همه جا.

تازه بزنه و حامله بشه، خیلی راحت از شوهر خودش پول میگیره و میره سقط میکنه ، تازه کلی ادا برای شوهر میاد که ، وااای حواست نبود و باردار شدم.

متاسفانه اینجور جانور دیدم که دارم میگم.

من سلام دادم ببینه ک من دیدم گفتم شاید بترسه و توبه کنه

نمیدونم  کاش  کارت جواب بده

ولی این اوج حماقت هست که تو روز روشن اینقدر راحت بوده

عشق ممنوعه زندگی و آبرو آدم و خونواده اش رو به باد میده

و این عشقا  نهایت باخت هس  هیچی تهش نیس 

غیر بی آبرویی...

تا حالا نگفتم ولی الان میگم سرتون تو زندگی خودتون باشه. اخه به ما چه ربطی داره. به پیر با پیغمبر رب ...

بله ب ما ربطی نداره بریم ب کسی بگیم .اگر ب دوست آشنا بگیم دخالت کردیم 

الان من چه دخالتی کردم؟

آدم های که خیانت میکنند اگر دست از اشتباهشون برندارند یکجا لو میرند شک نکن اما گاهی برخی افراد وقیح ...

بعضیا هم قبول دارن اشتباه میکنن ولی بازم ادامه میدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه مطمئنم ۶ساله همسایه هستیم همه خانوادش میشناسم

تنت نخاره تو رو خدا،چه عکسی چه کشکی

خیانت رو خدا جوابش رو میده

ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه و مطمئن باش صبر خدا بالاخره تموم میشه و تشت رسواییش میفته

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

تنت نخاره تو رو خدا،چه عکسی چه کشکیخیانت رو خدا جوابش رو میدهماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه و مطمئن باش ...

وا من گفتم عکس گرفتم؟

من خلوت طرف کنکاش نکردم ک 

جلو ملع عام داشت همچین کاری میکرد 

خوب به شما ربطی نداره . خوبه که ادم سرش تو کار خودش باشه اونم شوهر داره به هر حال میفهمه خودش . کار ...

کلا تاپیک اینجور فهمیدین ک من بدو بدو اومدم ب شوهرش گفتم 

من زنه رو ببینم دوباره بهش سلام میدم 

خودش از کارش پشیمون میشه