2777
2789

دوستان بنظرتون بعد از سه روز تاخیر در موعدم بی بی چک بزنم جواب درست بهم میده ؟؟؟؟؟ دیگه تحملم تموم شده ؟؟؟؟ آزمایش خون چی؟ بعد از سه روز تاخیر جواب درست میده بهم برم ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون جوری ک خیلی طول میکشه. چون بی بی چک دیرتر از آزمایش خون جواب میده

اگر باردار باشید جفتشون نشون میدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون جوری ک خیلی طول میکشه. چون بی بی چک دیرتر از آزمایش خون جواب میده

فردا برو آزمایش

ان شاءالله که مثبته 

برا منم دعا کن به آرزوی خاصم برسم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تست بزنی مشخص میشه.حالا ضرر نداره ی بی بی چک بزن.

دارم میمیرم از هیجان 😅😅😅تحمل ندارم. از طرفی میگم صبر کنم منفی کاذب نشه بخوره تو برجکم. گفتم قبلش یه نظر سنجی کنم ببینم کسی بوده با سه روز تاخیر تست مثبت گرفته باشه یا نه

بی بی بعد از ۱۴روز از تشکیل نطفه مشخص ،بعد ۳روزم امکانش هست

بین ۷ ام تا ۱۰ ام نطفه تشکیل شده. زمان تخمک گذاریم بوده.)البته به فرض که انجام شده باشه( . ۱۴ روز بگذره ازش میشه ۲۴ ام. یعنی همون سه روز تاخیر پریودم که میخوام تست بزنم در واقع پس فردا. الان یه روز عقب انداختم. اینجوری با این محاسبات پس فردا تست بزنم یعنی اوکیه؟؟؟؟

بین ۷ ام تا ۱۰ ام نطفه تشکیل شده. زمان تخمک گذاریم بوده.)البته به فرض که انجام شده باشه( . ۱۴ روز بگ ...

چن وقت اقدامی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

فردا برو آزمایشان شاءالله که مثبته برا منم دعا کن به آرزوی خاصم برسم

ایشالا عزیزم. ایشالا همه به آرزوهای قشنگشون برسن. پنجشنبه میخوام برم آزمایش. پس فردا میشه روز سه تاخیرم. ببینم چی میشه