(لطفا جهت ایسگا کردن و سرگرمی چیزی نگید اگر واقعا حس ششمی هستید بیاین . و اینکه گلم اول بزارید من جواب سوالم بگیرم بعدم خودتون هی ماه تولد و... بپرسید ممنونم)
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
حس ششمی به منم بگو به نظرت علی ازم خوشش میاد کی بهم پیشنهاد میده ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟کی میبنیمش؟
خوب شد گفتم بزارید من بفهمم جواب سوالمو بعد سوال کنید