2777
2789
عنوان

شوهرم چند بار گفته چاق شو

1450 بازدید | 92 پست

من ده کیلو اضافه وزن دارم ولی بازم میگه چاق شو تو اینستاش پر زنای اینشکلیه من حالم از این شکل بهم میخوره از یطرف ادم چاق کلی درد و مرض میگیره نمیدونم چاق شم یا بگم برو با همونی که میخوای اخه میددنم یکیو میخواد دقیقا با همون وزن و رنگ پوست بگم برو با همون من نمیتونم کلی وزن اضافه کنم دیگه نتونم تو اینه به خودم نگاه کنم که تو ایا لذت ببری یا یه ایراد دیگه ازم بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا بگو کثافت من چاق شم که تو هرزه بازیاتو بکنی بیشعور 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از یطرف جدیدا خیلی تغذیه سالم برام مهم شده قند و تا جای ممکن کم کردم نون و برنج کم کردم چون بعدش خیلی نفخ داشتم شکمم باد میکرد داذم بدتر لاغر میشم خودم که راضیم ولی شوهرم دوباره بروم اورد یه چیزی بخور نشکنی

نه عزیزم،  من باشم اون ده کیلو رم آب میکنم 

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

چاقی میگن لاغر شو لاغر میشی میگن چاق شو .چشم به هم می‌زنیم میبینیم عمرمون رفته فقط در حال تغییر این موجوداتیم.من خودم ۸۰بودم شدم ۵۴,میگه لاغر شدی خیلی میگم خودم دوست دارم