من ده کیلو اضافه وزن دارم ولی بازم میگه چاق شو تو اینستاش پر زنای اینشکلیه من حالم از این شکل بهم میخوره از یطرف ادم چاق کلی درد و مرض میگیره نمیدونم چاق شم یا بگم برو با همونی که میخوای اخه میددنم یکیو میخواد دقیقا با همون وزن و رنگ پوست بگم برو با همون من نمیتونم کلی وزن اضافه کنم دیگه نتونم تو اینه به خودم نگاه کنم که تو ایا لذت ببری یا یه ایراد دیگه ازم بگیری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه به خودم بود تا الان کرده بودم ولی میترسم سرد بشه
ادم نمیتونه بگه هرچی خودم خواستم طرف مقابل به درک زن و شوهر باید به خواسته هم احترام بزارن همونجور که من دوس دارم همسرم خوش استایل باشه و شکم درنیاره باید همونجورم که اون دوست داره رو انجام بدم ولی بشرطی که به تهش پشیمونی نباشه برای جفتمون
شمام به همسرت بگو ضرر داره برام بیشتر از این چاق شم
ببیا اگه بازمگفت بهش بگو برو سیکس پک بزار و هیکل ورزشکاری درست کن من خوشم میاد ...
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
لعنت به اینستاخیلی خانمان سوز شدهفساد همه جا رو پرکرده
اینستا تو کل دنیا واسه کسب درآمد و شغل و تبلیغه ولی تو ایران همه اینا رو فاکتور گرفتن مردای ایرانی فقط اون زنا رو دید میزنن میان میکنن تو چشم خانوماشون.