2777
2789
عنوان

چجوری بگم که قبول کنن بعد از بیمارستان قربونی جلو انجام ندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 72 پست
شب عروسیمم نمیخواستم ولی به زور گوسفند کشتن کلی جلوم دستوپا زد حالم بد شد گوساله خیلی بزرگتره خب

منم برا دخترم قربونی کردم 

ولی نگا نکردم چون منم حساسم سرم انداختم پایین،ب همین راحتی

گیاهخوار نیستم ولی اعتقاد دارم حیوون باید تو کشتارگاه با شرایط خاص کشته بشه نه جلوی چشم من و بقیه!

منم دقیقا همینوگفتم بهونه اوردم ک همه دم خونه خودشون میکشن نه خونه پدرشوهر ک حداقل بخاطر اپارتمان گوسفند بیارن برای قربونی مادرشوهرم میگ نه اصلا اینطور نیس تو حیاطشون چون محله راحت میشه گوساله سربرید گریم گرفته بخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول که ما قبول داشته باشیم یا نه با فوت ما نور خورشید خاموش نمیشه‌ . نه عزیزم خواب اهل بیت به تلقین ...

هرجور صلاح میدونی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مرسی ولی کاش حقیقت نداشت این بخشش

اسی تا وقتی تو توماشین نشستی بزار ببرن تموم شه پیاده ام شدی نگاه نکن برو داخل این سوسول بازیا چیه.

والا پدرشوهرمن ن عروسیم گوسفندبرید ن وقتی ک الان حاملم تااااازه وقتی فهمیدن حاملم مارو بلاک کردن ک مبادا هزارتومن کادوبدن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خوش به حالت 

خانواده شوهرت خیلی آدم های خوبی هستن. 

خدا را شکر کن. 

بزار قربونی کنند. 

دستشون درد نکنه. 

الهی پدرشوهر مادرشوهرت هزار ساله بشن. 

درد و بلای مادرشوهرت بخوره تو سر مادرشوهر من. 

مادرشوهرم کلا از تولد متنفره. بخوام یک تولد برای دخترم بگیرم قیامت میکنه. خرجَ تولد را هم خودم میدم. ولی نمیزارن. 

ما امسال ماشینمون رو عوض کرذیم گوسفند قربونی کردیم وقتی سرش رو بریدن با اینکه نگاه نکردم ولی ناراحت شدم و گفتم دیگه ههیچ وقت اینکار رو نمی کنم عوض همون مبلغ رو گوشت گوسالخ می خرم پخش می کنم

اونایی که فک میکنن ادم دروغ میگ نمیدونم چرا فک میکنن واسه چنین چیزی باید ادم بیاد حرف بزنه من با گوسفند مشکل ندارم از قبلم برای عقیقه برنامه همین بوده اصلا گوش نمیدن ادم چی میگ میگم از گوسالههه میترسم چون بزرگه 

خب راست میگه عزیزم یچی بگم ناراحت نشی چون خودمم همینم خاصیت ماعروسا اینه تاخانواده شوهر ذوق میکنن می ...

افرین دقیقا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حداقل قبلش تاپیکی که پرسیدی دو تا گوسفند بکشیم یا یکی کافیه؟ رو پاک میکردی بعد اینجا میگفتی نمیخام د ...

چون از اولم گفتم‌ دلیلم بخاطر گوساله بودنشه وگرنه قرار به همون گوسفند هس همیشه چون تو گیلان رسمه همیشگیع