2777
2789
عنوان

چجوری بگم که قبول کنن بعد از بیمارستان قربونی جلو انجام ندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 72 پست

اون لحظه انقدر حالت بده اصلا نمی‌فهمی چی به چیه من سر دوتا بچم قربونی کردن باورت میشه اصلا نفهمیدم 😁😁

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروغ بگه ؟

دوبار به ماجرا فکر کنه شب خوابشو میبینه و از دروغ هم درمیاد 

کاری نداره که 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

گفتم گوش نمیدن اصلا چون پدرشوهرم گاو و گوسفند داره از همون اول که فهمید گف این گوساله واسه پسرا الان ...

خب راست میگه عزیزم یچی بگم ناراحت نشی چون خودمم همینم خاصیت ماعروسا اینه تاخانواده شوهر ذوق میکنن میخوایم هرجور شده ذوقشونو ازبین ببریم نق ونوق میکنیم اگ همونو بابای خودمون انجام بده همجا میگیم وااای بابام اینکارو کرد 

چجوری نگاه نکنم اخه گوسفندکلی دستو پامیزنه وخون میریزه گوساله بیشتره

جلو شما نکشن. بگو دل دیدنش رو ندارم..حالم بد میشه.شما برو تواتاق یاهال..اونا توحیاط قربانی کنن..وحتما مقداری رو به فقرابدن..

پارسا پسرمامان😍
بگو دوست ندارم اگر مذهبین میتونی بگی خواب امام رضا رو دیدم که اومده گوساله رو گرفته و گفته ضامنش شدم ...

واااا چقدر دروغ گفتن براتون راحته ب زبون مردم عادی دروغ میزنین بس نیس ب اماماهم دروغ میبندین دمتون گرم والا 

خخخخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چجوری نگاه نکنم اخه گوسفندکلی دستو پامیزنه وخون میریزه گوساله بیشتره

خو قرار نیست تا اخر وایستی بالا سر حیوونی که ‌ . زود رد شو برو .بعدم اینطور وقتا انقدر جلو در فک فامیل جمع میشن ک خودتو مشغول احوالپرسی کن نگاه نکن.

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

گفتم گوش نمیدن اصلا چون پدرشوهرم گاو و گوسفند داره از همون اول که فهمید گف این گوساله واسه پسرا الان ...

من باشم هیچی نمیگم وتشکرمیکنم واون موقع اصلا نگاه نمیکنم چون دلشوندارم نگاه کنم برای بچه هام شوهرم گوسفند قربانی کرد ولی نگاه نکردم شما باید خوشحالم باشی که آنقدر سخاوتمند ن وتشکر کنی 

بگو دوست ندارم اگر مذهبین میتونی بگی خواب امام رضا رو دیدم که اومده گوساله رو گرفته و گفته ضامنش شدم ...

وا دروغ بگه اونم این مدلی امام رضا گفته🤕

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
من مذهبی نیستم کاری به اهل بیت هم ندارم شاید استارتر هم خواب ببینه بعدش 😉 و واقعیت شه کمی تلقین لاز ...

اول که ما قبول داشته باشیم یا نه با فوت ما نور خورشید خاموش نمیشه‌ . 

نه عزیزم خواب اهل بیت به تلقین نیست. وگرنه من باید تا حالا هزار بار خوابشونو دیده باشم.  خداوند همه چیزش روی مقررات و چینشش روی حساب و کتاب .  

گیاهخوار نیستم ولی اعتقاد دارم حیوون باید تو کشتارگاه با شرایط خاص کشته بشه نه جلوی چشم من و بقیه!

اوکی

آخه دیدم همه گوشتایی که خورده میشه مال همین حیوونای بی گناهه

حق باشماست

اسی خون ریختن و قربانی کردن خیلی هم خوبه و سفارش شده و برای رفع بلا و دفع چشم زخم ، 

حالا شما اگه ناراحت میشی میتونی نگاه نکنی ولی وقتی نیت کردن مانع شون‌ نشو ما هم همین رسم‌ و داریم هم جلو عروس و داماد و هم جلوی نوزاد قبل از اینکه وارد خونه شن سر می‌بریم 

تو اینستا یه پستی بود از خدابیامرز اقای فاطمی نیا که می گفت جلوی چشم بچه ها به هیچ عنوان قربونی نکنین روشون تاثیر بد داره حالا تو اون جمع به احتمال زیاد بچه هم هست ، قربونی رو به رسم دین دارین انجام میدین این نظر دین هست

یه جا دیگه قربونی کنن گوشت رو بیارن خونه اماده کنن تقسیم کنن

من خودمم از اینکه جلوی در و تو خونه بخوان خون بریزن خوشم نمیاد ، بگذریم که کلی هم کثیف کاری داره

اگه قبول کردن که هیچ اگه نه دیگه اعصاب خودت رو خرد نکن تموم میشه میره

عجب 
واااا چقدر دروغ گفتن براتون راحته ب زبون مردم عادی دروغ میزنین بس نیس ب اماماهم دروغ میبندین دمتون گ ...

خب بره راستشو بگه 

بگه حق ندارین کلا بیایین 

دومی خیلی راحت تره به نظر منم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan