2777
2789

من دوروز پیش خودمو وزن کردم نرمال بود داشتم هی کم میکردم با رژیم و باشگاه همیشه از ظهرا میرفتم باشگاه همون ظهرم صبحانه میخوردم

امروز واسه اولین بار صبح رفتم بعد صبحانه رفتم رو وزنه یه کیلو اضافه کردم😐

رژیمم تقریبا رعایت میکردم دیروزم سرکار از طهرتا عصر سرپا بودم

نمیدونم چرا یه کیلو اضافه شد اونم تو دوروز فقط

دلیلش چیه؟

(نزدیک عاقدگیمم نیس)

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

دلیل مشخصی نمیشه آورد براش

ولی خب سر صبح وزن دقیق تر نشون میده

یا شاید ترازو خرابه

شایدم به بدنت شوک وارد شده 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره تخمک گذاریت نزدیکه ?

رد شده ولی اره دل درد دارم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

بعد صبحونه کی میره تو ترازو ؟🌚ناشتا باید باشی

خب ظهرم میرفتم قبلا صبحانه تازه خورده بودمم

همین اتفاق برا من افتاد دقیق تو دوره تخمک گذرای بودم امروز که رد شد وزنم برگشت

توروخدا جدی؟😐

حبوبات نخوردی؟ نفخشو گرفتی؟ قبل وزن کردنت تحرک داشتی؟

تحرک نداشتم ولی بله آش رشته خوردم شبش

مربی ما بعد تمرین میگه نریدقبل تمرین درسته اونم ناشتا

قبل تمرین رفتم ولی هیچ وقت ناشتا نبودم