2777
2789
عنوان

بچه ام مریض شده خوب نمیشه

323 بازدید | 19 پست

دو ماهه خوب نمیشه. چند روز رفت مهد کودک شد بلا. دیگه کم اوردم. الان دوباره تب کرده در حالیکه هنوز انتی بیوتیکش تموم نشده. چیکار کنم چرا خوب نمیشه؟ همش سرفه، لوزه های سفید و مر از عفونت. تب و ابریزش بینی. خودمم مریض شدم. دیگه روحیه ندارم. نه میتونم غذا بپزم نه به بچه ها برسم توی شهر غریب تنها موندم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنتی بیوتیک طول دوره درمان رو طولانی تر میکنه 

فقط یه راه حل داره... مطمئن باش سریع خوب میشه 

اونم اینکه که آب نمک با نمک دریا درست کنید و توی بینی اش بریزید... توی غذاش هم سیر خام بریزید 

هر دوساعت چند قطره بریز توی بینی اش

اگه بعد دوروز خوب نشد هرچی فحش داشتی بهم بده

یه مدت جایی نبرش منم دخترم سریع مریض میشد بهش شربت ویتامبن بده

شربت ویتامین فروگلوبین میدم. کسی رو ندارم اینجا. همش تو خونه ایم. نهایت گاهی یه دور با ماشین بزنیم یا از این دکتر به اون دکتر ببرمش

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه بدنش ضعیف شده بخاطر آنتی بیوتیک ها من یک ماه و نیم مریض بودم انقد دارو خوردم رفتم دکتر گفت رگ های بدنت از نوزاد باریک تر شده برو سمت تقویت خودت 

مثلا برای سرفه پرتقال نمکی ک تو آب یپزی بزنی نت میاره بادام پوست کنده تو آب 

برای التهاب گلو فرنی کدو حلوایی 

برای عفونت انار پخته شلغم 

غذا گوشتی جیگر اینا تو شیشه یپز 

وقتایی که خوبه میوه و سبزیجات و کدو حلوایی زیاد بدی بدنش مقاوم میشه

هیچی نمیخوره ولی میوه دوست داره. میوه و آبمیوه میخوره. کلا اشتهاش کمه و هر غذایی نمیخوره ولی اینقدر مولتی و مکمل و میوه میخوره فکر نکنم ویتامیناش کم باشه

کاش کرمان بودید پیش این دکتر میبردیش زود خوب میشد

چه دکتری؟ 

بچه بدنش ضعیف شده بخاطر آنتی بیوتیک ها من یک ماه و نیم مریض بودم انقد دارو خوردم رفتم دکتر گفت رگ ها ...

پسر منم همینطور شده بود. هفته پیش میخواست سرم بزنه سوزن توی رگ نمیموند و هی کنار سوزن ورم میکرد

به خدا دلم خونه. این بد غذاست. نه غذا میخوره. نه درست و حسابی اب و نمک غرغره میکنه. آلرژی و لوزه بزرگ هم داره. نمیدونم دیگه چیکار کنم. ۶ سالشه توی این مریضی وزنش شده ۱۷ کیلو. اندازه بچه ۳ ساله 

سلام عزیزم اول اینکه شربت ایمونس بده واسه تقویت سیستم ایمنی

چرک خشک کن دوهفته هر دوازده ساعت مرتب ساعت گوشی کوک کن بهش بده وگرنه بی فایده ست،شربت پلارزبن کیدز،واسه تب با معده پر ایبوپروفن بده دقت کن گفتم معده ی پر،

حتی اگه مثل من نزدیک هم بودی به خانواده ت بودی چون سرماخوردگیه اونا نمیومدن که نگیرن پس خودت دست به کار شو

همون مهد کودک بدترین جا

دقیقا. این بچه تا حالا سالی یه دفعه مریض می شد. اصلا انتی بیوتیک و دارو نمیدادم. سرجمع ۲۰ روز هم نرفته مهد از همون روز اول مریض شده. الان که دو هفته است کلا نرفته، بازم خوب نشده

پسر منم همینطور شده بود. هفته پیش میخواست سرم بزنه سوزن توی رگ نمیموند و هی کنار سوزن ورم میکردبه خد ...

منم آلرژی اینا دارم دقیقا میفهمم چی میگی فقط باید تقویت بشه داروها بدتر دارن ضعیفش میکنن بادام درختی پوست کنده(پوست قهوه ای کاملا باید بره چون حساسیت زا)خوشمزس فرنی هم خوشمزه حالا پرتقال و انار یکم تلخ میشه 

آب میوه هویج و سیب بگیر طبیعی نسبت نصف نصف بریز تو لیوان اینم عالیه و خب خوشمزه